Onze klanten aan het woord

Super makkelijk in gebruik

Midtown Medical Clinic SXM - is overgestapt van Payroll Pro Ultra naar Celery: "Ik moet bevestigen dat het programma super makkelijk is in gebruik. Geweldig dat ik Celery via internet overal kan gebruiken!"

Heather Mercuur
Mercuur Health Clinic N.V.

Zonder uitleg aan de slag

Celery is een erg gebruiksvriendelijk pakket. Zonder enige uitleg ben ik aan de slag gegaan en alles spreekt voor zich. Ik ben erg tevreden en blij verrast met de mogelijkheden die de online salaris software biedt. Van alle salaris pakketten waarmee ik heb gewerkt is dit de meest moderne. Een pakket dat meegaat met de tijd. Mijn complimenten voor de makers.

Zerlina Reijmer-Demei
Numberlicious

Loonmutaties invoeren gaat veel sneller met Celery

Bij Papagayo Beach Resort zijn we overgestapt van Payroll4 naar Celery. Met name mutaties invoeren gaat erg snel in Celery omdat ik in één scherm alle mogelijke mutaties en werknemers in beeld heb, en niet zoals in Payroll4 voor elke mutatie moet switchen naar een andere werknemer. Ook heeft Celery ons veel tijd bespaard omdat het merendeel van onze werknemers nu online hun loonstroken ontvangt en bekijkt, en we voor deze werknemers met een eigen Celery account dus geen loonstroken meer hoeven te printen en uit te delen.

Spedy Koempai
Payroll Administrator, Papagayo Beach Resort

HRM-module is superhandig voor werknemers

Celery werkt voor ons super. De redenen dat we overgestapt zijn: Handigheid programma, Vriendelijk om mee te werken, Niet te veel commando’s, Makkelijk om veranderingen te maken, Heel innovatief dat werknemers hun eigen loonstroken en Loonopgaven in hun werknemersaccount kunnen opvragen en bekijken. In onze vorige software bij het verkeerd invoeren van een contract kan je geen payroll draaien. Je moest contract gaan deleten en helemaal opnieuw gaan invoeren. In Celery heet het niet eens een contract maar heet het gewoon data-entry per werknemer wat het ook is. In Celery is de HRM-module superhandig voor de werknemers. Celery is voor ons de beste keus.

Dianhdra Howell
Manpower 4U

Direct to the point

Celery is way more user friendly than our former payroll software, faster and direct to the point.

Ricardo de Freitas
Esperamos Supermarket

Good price-performance ratio

Celery deserves an 8 because of the completeness, ease of use and good price-performance ratio.

Michael Hellburg
Centrale Hypotheekbank

Zet uw oude software maar bij het grofvuil

Maak nu een gratis proef account aan en ontdek zelf waar iedereen het over heeft. Het is tijd voor een nieuwe frisse start.

Ja, ik ga ervoor!