Payroll software voor Sint Maarten

Waarom u voor Celery kiest

  • Geen stress meer tijdens het doorvoeren van loonmutaties.

  • Voorkom aanslagen van Belastingdienst of SZV door correcte loonberekening in Celery.

  • Bespaar briefpapier en enveloppen en verstuur de loonstroken digitaal.

  • Uw data is goed beschermd tegen hackers.

Online loonadministratie

Celery payroll voor Sint Maarten is de online expert in salarisadministratie. Met deze online payroll software voor Sint Maarten en de rest van het Caribisch gebied haalt u een salaris expert in huis die al uw loondocumenten beheert. Dankzij handige en slimme features zijn de meeste processen geautomatiseerd. Vanaf uw pc of tablet heeft u direct en overal inzicht in uw loonadministratie! Meer weten? Lees dan nu verder!

Lees meer over onze payroll software

Verwerk online uw payroll in Sint Maarten

Celery payroll voor Sint Maarten is zo ontwikkeld dat uw salarissen efficiënt en veilig verwerkt worden. Zo bespaart u veel tijd, omdat veel processen geautomatiseerd zijn, waardoor u bijvoorbeeld snel loonmutaties kunt invoeren en verwerken. Het design van Celery payroll voor Sint Maarten is overzichtelijk en natuurgetrouw. Het stelt u in staat om in één oogopslag alle nodige informatie te overzien. Denk hierbij aan recente inloggegevens en verrichte werkzaamheden, relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en meer. Daarnaast worden verwerkte loonstroken automatisch in PDF-formaat gegenereerd en krijgen werknemers hier automatisch bericht van. Deze kunnen vervolgens online bekeken en gedownload worden! Bekijk hier de andere slimme features!

Lees meer over de slimme payroll features

Ontdek het gemak van Celery

Maak een account aan

Ontdek het gemak van Celery

Maak een account aan

Celery payroll voor Sint Maarten is veilig en betrouwbaar

Celery Celery payroll voor Sint Maarten is ontwikkeld door een team van salaris experts in samenwerking met een toonaangegevend softwarebedrijf. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw data beschermd wordt en veilig wordt opgeslagen. Daarom maakt Celery payroll voor Sint Maarten gebruik van het SSL beveiligingsprotocol. Een SSL verbinding herkent u aan het slotje naast uw webadres in uw browser. Doordat de data op Curaçao wordt beheerd in het datacentrum valt dit buiten de USA Patriot wetgeving en de hurricane zone. Daarnaast worden er dagelijks automatisch back-ups gemaakt van uw data. Uw data wordt lokaal beheerd, zodat er geen overbodige internetsnelheid wordt verspild. Dit maakt de response tijd voor Celery payroll voor Sint Maarten de snelst mogelijke!

Celery is 100% veilig, lees waarom

Eerlijke prijzen Celery payroll voor Sint Maarten

Met Celery payroll voor Sint Maarten betaalt u nooit teveel. U betaalt namelijk alleen per loonstrook of jaaropgave. Elke maand ontvangt u netjes uw factuur en wordt de mogelijkheid geboden om per creditcard te betalen. Het team achter Celery payroll voor Sint Maarten staat altijd klaar om u te voorzien van gratis updates en support!

Bereken uw persoonlijke prijs

Onze klanten houden van Celery

Wij helpen gratis met het inrichten van uw account

Overstappen naar Celery was nog nooit zo makkelijk.

Maak een account aan