Word een Celery partner

Provisie

Ontvang provisie voor iedere nieuwe Celery klant

Training

Leer hoe u een software demo kunt geven

Gecertificeerd

Word een officiële partner en boost uw business

VIP

Ontvang VIP support door het hoofdkantoor

Hoe werkt het?

Heeft u als bedrijfsactiviteit het adviseren over en het verkopen van software aan uw klanten? Of heeft u misschien een nieuwe klant voor Celery en vraagt u zich af of u daarvoor provisie kan verdienen? Word dan een Celery Partner!

Celery kent twee soorten Partners: referral en certified. Samen bepalen we wat de beste variant voor u is.

 • Ontvang commissie voor nieuwe Celery klanten
 • Volg intern een partnertraining
 • VIP ondersteuning door het Celery hoofdkantoor

Referral Partner

Een Referral Partner verwijst klanten door naar Celery. Wij nemen contact op met de potentiele klant zonder dat uzelf actief betrokken bent bij het onboarding- en wervingstraject. Als Referral Partner beschikt u over een stevig business netwerk en staat u bekend als business influencer.

Een Referral Partner ontvangt van Celery digitale product documentatie en u sluit een Partner overeenkomst af met Celery. Er is geen sprake van minimale omzeteisen.

De beloning van een Referral Partner betreft provisie op basis van een vast percentage van de omzet, die bij de nieuwe Celery klanten wordt behaald.

Certified Partner

Een Certified Partner werft zelf en brengt nieuwe klanten aan bij Celery. Daarbij zorgt u zelf voor de onboarding en begeleiding van het traject gedurende de looptijd van de overeenkomst tussen de klant en Celery. Als Certified Partner beschikt u over een groot netwerk, heeft u kennis van financiële pakketten, beschikt u over kennis van salarisadministratie & HRM en bezit u commercieel inzicht.

Een Certified Partner krijgt onder andere een hoge provisie beloning, ondersteuning en opleiding vanuit Celery en wordt u in onze marketingactiviteiten en ook op onze Partner webpage vermeld. Daarnaast ontvangt u een handig merchandise pakket en heeft u online inzicht in de provisie verdiensten.

Als Certified Partner volgt u ons Celery Partner trainingstraject, zijn minimale omzeteisen van toepassing en kunt u zelfstandig software-demonstraties en trainingen geven en ook zelf offertes opstellen. Daarbij is ook toegestaan dat uzelf nog andere inkomsten genereert door Celery, bijvoorbeeld door het geven van betaalde Celery software-trainingen.

Word Celery partner

Wilt u ook een officiële Celery partner worden? Dat kan. Als Celery partner doorloopt u een intern trainingsprogramma, zodat u het Celery klantenbestand kunt laten groeien. Na het trainingstraject bent u instaat zelfstandig Celery demo’s te geven, test accounts in te richten en lokale support te bieden. Voor iedere nieuwe Celery klant die u aandraagt, ontvang u een flinke commissie.

 • Word een officiële gecertificeerde Celery partner
 • Ontvang commissie voor nieuwe Celery klanten
 • Volg intern een partnertraining
 • VIP support door het Celery hoofdkantoor

Meld u nu aan als partner

Word een partner en geef uw business een boost.

  Geef optioneel uw voorkeur voor een partner type

  Als Celery Partner zijnde kunnen we door nieuwe Celery clienten aan te brengen, een aangename provisie verdienen. Maar nog belangrijker is voor ons het feit dat we op deze manier onze client van de meeste geavanceerde web-based payroll software kunnen voorzien. Een win-win situatie voor alle partijen!

  Luis Vieira Alves - Innovo Accountancy & Advisory
  Luis Vieira Alves - Innovo Accountancy & Advisory