Over ons

Celery is een team van enthousiaste professionals met passie voor payroll, techniek en de Caribische zon. We streven naar perfectie en willen de nummer 1 zijn op gebied van payroll en HRM-software.

Ons team is een verzameling experts, die iedere dag keihard werken om Celery steeds beter te maken en om u als klant tevreden te houden. Wij zijn trots op Celery, want het is gemaakt met 100% passie en liefde voor het vak.

We houden van wat we doen

Bij alles wat we doen handelen we vanuit onze bedrijfsfilosofie. We vinden het namelijk belangrijk dat ons hele team werkt met dezelfde visie, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Onze filosofie;

  • Een topproduct leveren
  • Gebruikmaken van de kracht van internet
  • De gebruiker van Celery moet happy worden van ons product
  • Nooit stil blijven staan, we moeten blijven ontwikkelen.

Het verhaal achter Celery

In 2009 leerde Matthew en Felix elkaar kennen. Matthew is een zeer ervaren salarisexpert en Felix een software programmeur met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. De twee raakten aan de praat en zo ontstond het idee om online software te maken speciaal bedoeld voor salarisadministratie in het Caribische gebied. Het product moest compleet anders zijn dan bestaande payroll software en een einde maken aan de traditionele ouderwetse manier van salaris verwerken. En zo ontstond Celery. Veelal werd er in de avonden en weekenden aan de software gewerkt, want beide heren leidden overdag hun eigen succesvolle bedrijf.

Matthew en Felix hebben een zeer duidelijke visie en streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Celery moet makkelijk zijn om te leren en vooral heel erg natuurgetrouw aanvoelen. De gebruiker moet snel weten hoe Celery werkt en niet hoeven te zoeken naar de werking. Midden 2013 was Celery gereed en is het maandenlang uitvoerig getest door meerdere bedrijven en werden de laatste puntjes op de i gezet. In januari 2014 werd Celery officieel op de Curaçaose markt gelanceerd als eerste online payroll softwarepakket. Al snel volgt de introductie in andere Caribische landen en wordt eind 2017 Celery uitgebreid met een HRM-module. Deze module maakt het mogelijk om ook HRM-zaken online te regelen. Inmiddels is Celery actief in Curaçao, Sint Maarten, Aruba, Bonaire, Sint Eustatius, Saba en in Suriname. Maandelijks worden er meer dan 53.000 loonstroken verwerkt in Celery.

Per oktober 2018 is Curaçao Growth Fund toegetreden als trotse medeaandeelhouder van Celery. Met de participatie van Curaçao Growth Fund heeft Celery een nog sterkere basis gekregen om haar klanten goed te bedienen en haar activiteiten de komende jaren flink uit te breiden. Curaçao Growth Fund is een lokaal investeringsfonds met Algemeen Pensioen Fonds (APC) als belangrijkste investeerder.

Wil jij ons Celery team komen versterken?

Heb jij passie voor payroll, HR of programmeercode?

Bekijk onze vacatures