Loonadministratie software voor Suriname

Dé online loonadministratie software voor Suriname

  • Celery software is snel en makkelijk: no spang!

  • Inclusief Surinaamse wet- en regelgeving; voorkom foutjes

  • Celery is online; verwerk de salarissen waar u maar wilt

  • Uw data is goed beschermd tegen hackers.

Makkelijk en snel salaris verwerken

Celery is dé online loonadministratie software voor Suriname. Online uw loonadministratie in Suriname verwerken was nog nooit zo gemakkelijk. U bespaart veel tijd, omdat al uw salarisadministratie is gecentraliseerd binnen onze unieke loonadministratie software. Daarnaast beschikt het over een gebruiksvriendelijke interface en is het zeer milieuvriendelijk, omdat de loonstoken niet geprint hoeven te worden. Celery payroll voor Suriname is 100% veilig en betrouwbaar. Wilt u meer weten? Lees dan nu verder!

Meer weten over Celery software? Lees verder

Veilig & Betrouwbaar

Onze online loonadministratie software voor Suriname is 100% veilig en betrouwbaar. Dit komt doordat al uw data wordt beschermd door het SSL beveiligingsprotocol. Data hosting is gelokaliseerd in Curaçao, waardoor het buiten de hurricane zone valt en beschermd is tegen de USA patriot wet. Daarnaast is onze loonadministaratie software voor Suriname gebouwd door een team van zeer ervaren salarisexperts en het is uitvoerig getest door een professioneel testteam. Celery payroll voor Suriname maakt gebruik van slimme en handige features. Hierdoor weet u zeker dat uw salarisadministratie in goede handen is!

Lees waarom Celery 100% veilig is

Online salaris verwerken

Met Celery payroll voor Suriname kunt u waar en wanneer u wilt uw salarissen verwerken. Aangezien het online payroll software betreft, is er geen installatie nodig. Vanaf uw pc of tablet is alles binnnen handbereik. Celery is helemaal afgestemd op Suriname, omdat het is geïntegreerd met de meest actuele wet- en regelgeving uit deze regio. Dankzij onze software voor online loonadministratie voor Suriname bespaart u veel tijd, aangezien veel processen zijn geautomatiseerd kunnen loonmutaties snel ingevoerd en verwerkt worden. De loonstrook is altijd online beschikbaar voor inzage en kan worden gedownload door uw werknemers.

Lees ook over de andere slimme Celery features

Gratis updates & support

Celery payroll voor Suriname is altijd up-to-date en werkt volgens de meest actuele belasting- en sociale wetgeving. Als er wijzigingen plaatsvinden in lokale wet- en regelgeving krijgt u daarvan bericht en wordt dit meteen doorgevoerd in de loonberekening. Om gebruik te maken van onze software voor online loonadministratie voor Suriname heeft u geen fiscale kennis nodig. De juiste bedragen voor belastingen en sociale premies worden automatisch berekend en afgedragen.

Neem contact op met ons support team en stel uw vraag

Onze klanten houden van Celery