Lees hoe onze klanten Celery ervaren

Succesverhaal: Caribbean Payroll Company

CPC’s core business is het verwerken van salarisadministraties voor haar klanten. Momenteel verwerkt CPC voor ongeveer 300 klanten circa 8000 loonstroken per maand. Bij het verwerken van zoveel stroken is tijdefficiënt werken van cruciaal belang. De uitdaging voor Celery: ervoor zorgen dat iets wat je iedere maand weer doet, zo snel en zo efficiënt mogelijk gaat.

Lees het complete verhaal

Succesverhaal: FBTT Travel Curaçao

FBTT Travel heeft ongeveer 70 werknemers in dienst, waarvan ongeveer de helft uurloners. Uurloners zijn werknemers die uitbetaald worden op basis van het werkelijk aantal gewerkte uren. Ieder maand verschillen deze aantallen uren, hetgeen een hoop invoerwerk. De uitdaging voor Celery: ervoor zorgen dat grote hoeveelheid maandelijkse mutaties snel en correct verwerkt kunnen worden in de payroll.

Lees het complete verhaal

Ga vandaag nog aan de slag met Celery.

Open nu een test account

Ga vandaag nog aan de slag met Celery.

Open nu een test account

Succesverhaal: HRM

In de jaren tot en met 2016 werd door verschillende Celery cliënten gevraagd naar bepaalde HRM-functionaliteiten. Daarbij moet met name gedacht worden aan de distributie van digitale HR-documenten, online digitale werknemersdossiers, online verlofaanvragen en ziekmeldingen door werknemers en diverse HRM-rapportages. De uitdaging voor Celery: ervoor zorgen dat de payroll software wordt uitgebreid met HRM-functionaliteiten.

Lees het complete verhaal

Wilt u ook uw business laten groeien?

Gebruik dan Celery voor uw salarisadministratie en HRM

Open nu een test account