Online Payroll en HRM software voor BVI

Volg een gratis software demo

Wilt u weten of Celery de oplossing is die u zoekt? Ontdek alle voordelen van Celery tijdens één van onze gratis demo's.

Registreer nu

De #1 payroll & HRM software op BVI

Met Celery verwerkt u snel en gemakkelijk salarissen en regelt u belangrijke HRM-zaken. Onze software is geschikt voor MKB ondernemers, high profile enterprise bedrijven, administratiekantoren en pensioenverzekeraars.

"We're building the future of technology"

Leer onze speciale BVI features kennen

Payroll: krachtige salaris software

Celery is de beste online payroll software voor BVI,  Met Celery verwerkt u snel en gemakkelijk salarissen. Importeer gemakkelijk uw Payroll Pro data in onze software.

  • Online salaris verwerken waar u maar wilt
  • Lekker makkelijk in gebruik
  • Data is goed beschermd tegen hackers
  • Gratis updates en support

Lees meer over payroll

HRM: regel alles voor uw werknemers

Regel online al uw HR-zaken
Celery software biedt ook een online HRM-tool. Met deze slimme extra module regelt u alle belangrijke HR-zaken online.

Actueel inzicht in vakantiedagensaldo
U kunt gemakkelijk alle vakantieuren online bijhouden per werknemer. Vanaf nu heeft u altijd actueel inzicht in het vakantiedagensaldo.

Online verlofaanvragen
Werknemers kunnen online een verzoek indienen voor opname van vakantiedagen of ander type verlof.

Lees meer over HRM

Beveiligd & Betrouwbaar

Onze online payroll software voor BVI is goed beveiligd en betrouwbaar. Dit komt doordat al uw data beschermd wordt door het SSL beveiligingsprotocol. Data wordt gehost in Tier III beveiligde data centers, die buiten de orkaan zone vallen, en is beschermd tegen de USA patriot wet. Daarnaast is onze payroll software voor BVI gebouwd door een team van zeer ervaren salarisexperts en het is uitvoerig getest door een professioneel testteam. Celery payroll voor BVI maakt gebruik van slimme en handige features. Hierdoor weet u zeker dat uw salarisadministratie in goede handen is!

Lees meer over de beveiliging van Celery

Eerlijke prijzen Celery payroll voor BVI

Met Celery payroll voor BVI betaalt u nooit teveel. U betaalt namelijk alleen per loonstrook of jaaropgave. Elke maand ontvangt u netjes uw factuur en wordt de mogelijkheid geboden om per creditcard te betalen. Het team achter Celery payroll voor BVI staat altijd klaar om u te voorzien van gratis updates en support!

Bereken uw Celery kosten

Gratis updates & support

Celery payroll voor BVI is altijd up-to-date en werkt volgens de meest actuele belasting- en sociale wetgeving. Als er wijzigingen plaatsvinden in lokale wet- en regelgeving krijgt u daarvan bericht en wordt dit meteen doorgevoerd in de loonberekening. Om gebruik te maken van onze software voor online payroll voor BVI heeft u geen fiscale kennis nodig. De juiste bedragen voor belastingen en sociale premies worden automatisch berekend en afgedragen.

Neem contact op met ons support team en stel uw vraag

Onze klanten houden van Celery