Payroll software voor Bonaire, Saba en Sint Eustatius (BES)

Waarom u voor Celery kiest

  • Geen stress meer tijdens het doorvoeren van loonmutaties.

  • Voorkom aanslagen van Belastingdienst door correcte loonberekening in Celery.

  • Bespaar briefpapier en enveloppen en verstuur de loonstroken digitaal.

  • Uw data goed beschermd tegen hackers.

Online salarisadministratie

Celery is dé online payroll software voor Bonaire, Saba en Sint Eustatius (BES). Met Celery payroll voor BES kunt u online uw salarisadministratie managen en beheren. U hoeft niets te installeren, maar kan simpelweg online inloggen met uw eigen account binnen onze beveiligde omgeving. Vanaf uw pc of tablet heeft u waar en wanneer u wilt toegang en inzicht in uw loonadministratie dat voorzien is van de laatste wet- en regelgeving. Wilt u meer weten? Lees dan nu verder!

Meer info over payroll

100% Gecertificeerd veilig

Celery payroll voor BES is 100% veilig door onder andere de SSL-certificering. Wat houdt dit in? Celery payroll voor BES maakt gebruik van de zogenaamd SSL beveiligingsprotocol. SSL (‘Secure Sockets Lagers’) is een manier om de verbindingen tussen webbrowser en server te beveiligen. U herkent een dergelijke beveiliging aan het feit dat er in uw browser een slotje naast uw webadres zichtbaar is. Overheidsinstanties en banken maken hier ook gebruik van. Celery payroll voor Bonaire wordt tevens beschermd en beheerd in het E-commerce Park datacentrum op Curaçao. Doordat dit lokaal gebeurd, hoeft u met Celery payroll voor BES geen rekening te houden met de USA Patriot wet en valt dit buiten de hurricane zone.

Meer info over de beveiliging van uw gegevens

Ontdek het gemak van Celery

Maak een account aan

Ontdek het gemak van Celery

Maak een account aan

Slimme payroll software voor BES

Celery payroll voor BES heeft zeer slimme ingebouwde features.  Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw salarisadministratie overzichtelijk en efficiënt te houden. Daarom is Celery payroll voor BES speciaal ontwikkeld door een team van salaris experts in samenwerking met een toonaangevend software bedrijf. Celery payroll voor BES zorgt er namelijk voor dat al uw loonstroken en loonjournaalposten overzichtelijk op één plek staan. Deze worden automatisch in PDF gegenereerd, zodat ze gemakkelijk kunnen worden bekeken en gedownload. Celery payroll voor BES is hierdoor ook heel milieuvriendelijk, omdat alles online staat. Bovendien heeft u geen fiscale kennis nodig. Het zorgt er namelijk automatisch voor dat de juiste bedragen aan belastingen en premies worden afgedragen. Celery payroll voor BES heeft tevens een slimme verwerking van vakantiegeld en de 13de maand. Het is ook voorzien van handige instelmogelijkheden voor de pensioenpremie. Hierdoor is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om zelf u salarisadministratie te managen.

Lees meer over de slimme payroll features

Eerlijk prijzen voor uw payroll software

Celery payroll voor BES is zeer makkelijk om mee te werken. Binnen een paar uur weten u en uw werknemers hoe dé software voor salarisadministratie werkt. Celery payroll voor BES verzorgt trainingen van gemiddeld 4 uur en biedt plaats aan maximaal 6 deelnemers. Iedere cursist krijgt hierbij voldoende aandacht, zodat er snel met de software gewerkt kan worden. Trainingen voor grotere groepen is eventueel ook mogelijk. Maakt nu kosteloos een account aan en probeer Celery payroll voor BES nu geheel gratis en vrijblijvend!

Celery payroll voor BES hanteert eerlijke prijzen.

Bereken uw persoonlijke prijs

Onze klanten houden van Celery

Wij helpen gratis met het inrichten van uw account

Overstappen naar Celery was nog nooit zo makkelijk.

Maak een account aan