Met Celery betaalt u nooit te veel

Hoeveel werknemers heeft uw organisatie?

U betaalt alleen voor actieve werknemers

  • $17,25 per werkgever
$0 /maand
Aan de slag

Celery is uitermate geschikt voor Administratiekantoren

Het beheren van meerdere bedrijven onder één Celery account is mogelijk. U kunt gebruikmaken van de speciale tarieven en voorwaarden als u een administratiekantoor bent en Celery wilt gebruiken om uw cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen.

  • Bespaar veel tijd
  • Makkelijk in gebruik
  • Maak uw cliënten blij
  • Werken vanuit huis is mogelijk
  • Communicatie met klanten is simpel
  • Uw data is goed beschermd

Verwerkt u salarissen voor klanten? Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten

Celery is online

Werk waar u wilt werken. Vanaf huis of kantoor. Het kan allemaal.

U betaalt nooit te veel

U betaalt per loonstrook, per maand. U heeft geen contract met opzegtermijn.

Gratis updates

Updates worden automatisch geïnstalleerd. U hoeft niks te doen.

Gratis support

Via e-mail, telefoon of app. Ons support team zit voor u klaar.

100% veilig

Uw data is goed beschermd tegen hackers.

Lekker makkelijk in gebruik

Door de gebruiksvriendelijke interface is Celery makkelijk om mee te werken.

Heeft u vragen over Celery?
Lees hieronder de FAQ

Ja, u kunt Celery gratis proberen. Met een gratis test account kunt u alles doen wat een betaald account ook kan, maar dan in beperkte aantallen. U kunt bijvoorbeeld maximaal één werkgever aanmaken met maximaal 10 medewerkers en maximaal één actieve periode verwerken per boekjaar. De gratis testperiode duurt 30 dagen. U kunt elk moment upgraden naar een betaald account van Celery.
Nee, u hoeft niet voor updates te betalen. Celery is altijd up-to-date. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in bijvoorbeeld belasting- of sociale wetgeving krijgt u daarvan bericht en wordt dit automatisch doorgevoerd in de salarisberekening. Updates vinden regelmatig plaats en zijn gratis.
Celery factureert naast een vast bedrag per werkgever per maand ook vaststaande tarieven voor loonstroken en jaaropgaven. Het tarief voor loonstroken is afhankelijk van het aantal verwerkte loonstroken. Hoe meer loonstroken, hoe lager het tarief wordt. Wilt u ook gebruik maken van de HRM-functionaliteiten? Dan brengen wij daar een klein bedrag per werknemer voor in rekening.
Ja, Celery is zeer makkelijk om mee te werken. Celery is een online payroll software waarmee op een zeer gebruiksvriendelijke manier snel en gemakkelijk een loonstrook gemaakt kan worden. Binnen een paar uur weten u en uw werknemers hoe de software werkt. Celery verzorgt ook trainingen zodat u en uw werknemers binnen no-time weten hoe de software werkt.
Op dit moment is Celery beschikbaar voor bedrijven, instellingen en resellers in Aruba, BVI, Caribisch Nederland (Bonaire, Saba, St.Eustatius), Curaçao, Guyana, Sint Maarten en Suriname.
Ja, Celery is 100% veilig. Al uw data wordt beschermd door het SSL beveiligingsprotocol.

Veel banken en overheidsinstanties gebruiken ook deze manier van beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een manier om verbindingen tussen webbrowser en webserver te beveiligen. Door de verbinding met SSL te beveiligen, wordt de veiligheid op 2 manieren verbeterd: door versleutelen van de data die tussen de browser en de server wordt uitgewisseld (data encryptie) en door controle of de website waarmee men verbinding heeft wel de website is waarmee men verbinding denkt te hebben (server authenticatie). Je herkent in je webbrowser een SSL-verbinding aan het webadres in de browser: wanneer de verbinding is beveiligd met SSL, ziet u een slotje naast het webadres.

Celery en al haar data wordt beheerd en beschermd door het E-Commerce Park datacentrum gevestigd op Curaçao. Doordat de data op Curaçao beheerd wordt, heeft u niet de maken met de USA Patriot wetgeving. Het datacentrum heeft een uptime van 99.9%. Back-ups van de data worden automatisch dagelijks gemaakt. De response tijd van Celery is de snelst mogelijke, want de data wordt lokaal beheerd zodat geen overbodige internetconnectie snelheid verspilt wordt. Naast Celery is bijvoorbeeld ook “Google” klant van hetzelfde E-Commerce datacentrum.
Nee, u heeft geen fiscale kennis nodig om Celery te gebruiken. Fiscale bijtellingen worden automatisch correct toegepast zonder dat men specifieke kennis nodig heeft. Bij de verwerking autobijtelling wordt bijvoorbeeld alleen naar de cataloguswaarde gevraagd en bij de verwerking telefoonbijtellingen alleen naar het aantal telefoons. Op die manier blijft Celery simpel.
Ons supportteam staat voor u klaar om vragen te beantwoorden of u te assisteren bij ingewikkelde salarisvraagstukken. U kunt makkelijk contact met ons opnemen via support@celerypayroll.com, maar bellen kan ook: telefoon +5999 679 5538. Voor de support die Celery levert, worden nooit kosten in rekening gebracht.

Onze klanten houden van Celery