Payroll software voor Curacao

Waarom u voor Celery kiest

  • Geen stress meer tijdens het doorvoeren van loonmutaties.

  • Voorkom aanslagen van Belastingdienst of SVB door correcte loonberekening in Celery.

  • Bespaar briefpapier en enveloppen en verstuur de loonstroken digitaal.

  • Uw data goed beschermd tegen hackers.

Online loonadministratie

Celery Payroll is de online payroll software bij uitstek voor Curaçao en het Caribisch gebied. Celery payroll voor Curaçao zorgt er namelijk voor dat uw salarisadministratie op een veilige, slimme en overzichtelijke wijze wordt beheerd. Door het gebruik van slimme tools en features heeft u geen omkijken meer naar uw loonadministratie. Alle processen zijn zo ingesteld dat het meeste automatisch voor u wordt gedaan. Daarnaast is de software altijd up-to-date van de laatste wet- en regelgeving van het Caribisch gebied! Lees nu verder en ontdek dé online payroll software voor Curaçao!

Meer info over loonadministratie

Veilig en betrouwbaar

Celery payroll voor Curaçao is 100% veilig en betrouwbaar. Dit komt doordat onze online payroll software onder andere gebruik maakt van het SSL beveiligingsprotocol. Een dergelijk SSL-verbinding herkent u aan het slotje naast het webadres in de browser. Veel banken en overheidsinstanties maken tevens gebruik van deze manier van beveiligen. Uw data wordt lokaal gehost en beschermd door het E-commerce Park datacentrum op Curaçao. Hierdoor valt het buiten de USA Patriot Wet en de hurricane zone. Hiernaast is het zeer betrouwbaar, omdat het is ontwikkeld door een team van salaris experts in samenwerking met een toonaangevend software bedrijf.

Lees meer over veiligheid

Ontdek het gemak van Celery

Maak nu een account aan

Ontdek het gemak van Celery

Maak nu een account aan

Overzichtelijk en mileuvriendelijk

Met Celery payroll voor Curaçao heeft u alles op één plek. Uw loonadministratie wordt heel overzichtelijk, omdat al uw salarisgegevens centraal en overzichtelijk worden weergegeven. Dit is met name te danken aan het slimme en strakke online design van onze payroll software. Het dashboard vormt het startpunt en geeft u in één oogopslag alle informatie die uw nodig heeft. Celery payroll voor Curaçao genereert tevens automatisch uw loonstroken en loonjournaalposten in PDF-formaat en worden online voor u bewaard. Celery payroll voor Curaçao zorgt er ook voor dat werknemers een bericht krijgen zodra de loonstroken klaar staan. Deze zijn direct online te bezichtigen en te downloaden. Dit maakt Celery payroll voor Curaçao bijzonder milieuvriendelijk, aangezien er geen loonstroken geprint hoeven te worden.

Celery heeft u al vanaf $ 17.5 per maand, bereken uw kosten

Slimme payroll features voor Curaçao

Celery payroll voor Curaçao is ontwikkeld om uw loonadministratie op een zo effectieve en efficiënte manier te managen en te beheren dankzij slimme features. Mutaties kunnen zeer makkelijk en snel gewijzigd en verwerkt worden. Fiscale kennis is niet nodig, omdat fiscale bijtellingen automatisch en correct worden toegepast. Celery payroll voor Curaçao zorgt er voor dat de juiste premies en belastingen worden afgedragen. Met Celery payroll voor Curaçao heeft u ook geen omkijken meer naar het berekenen van de pensioenpremie. Dit hoeft namelijk maar een keer ingevoerd te worden en onze payroll software voor Curaçao berekent de nieuwe bedragen bij een eventuele salarisaanpassing, waarbij de pensioenpremie direct mee wijzigt! Waar wacht u nog op? 

Ontdek meer Celery features

Onze klanten houden van Celery

Wij helpen gratis met het inrichten van uw account

Overstappen naar Celery was nog nooit zo makkelijk.

Maak een account aan