Verwerk nu ook BVI payrolls met Celery!

Geschreven door Matthew Verhage
Geplaatst op 28 jun 2023 - 4 minuten leestijd

Choose BVI as tax country

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Celery nu ook BVI payrolls ondersteunt! Dankzij onze samenwerking met deskundige BVI salarisadministrateurs en belastingadviseurs, samen met uitgebreide ontwikkeling en testen, hebben we met succes BVI toegevoegd als fiscaal land in Celery.

Wanneer u een gratis proefaccount aanmaakt, kun u een BVI demo werkgever toevoegen of u kunt zelf een werkgever aanmaken door simpelweg naar de “Werkgever” sectie te navigeren, op “Werkgever toevoegen” te klikken en “Britse Maagdeneilanden” als belastingland te selecteren.

Als het gaat om BVI payrolls, biedt Celery een reeks op maat gemaakte functies en functionaliteiten. Enkele daarvan zijn

  1. Naadloze integratie met CIBC FirstCaribbean International Bank: Celery biedt een digitaal betalingsbestand dat speciaal is ontworpen voor eenvoudige verwerking met CIBC, waardoor snelle en nauwkeurige betalingstransacties worden gegarandeerd.
  2. Diverse betalingsschema’s voor werknemers: In BVI payrolls kun je kiezen tussen wekelijkse, tweewekelijkse, halfjaarlijkse, vierwekelijkse en maandelijkse betalingsschema’s. Dit maakt het mogelijk om verschillende betalingsschema’s te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om verschillende betalingsschema’s te gebruiken binnen één werkgever en te zorgen voor correcte loonbelastingberekeningen en tijdige nettobetalingen.
  3. Uitgebreide categorisatie van werknemers: Celery biedt 7 verschillende werknemerscategorieën die de correcte toepassing van belastingen en sociale premies vergemakkelijken. Dit zorgt voor een nauwkeurige rapportage en naleving van de BVI-regelgeving.

 

List of BVI employee categories

 

Bovendien heeft Celery alle benodigde maandelijkse en jaarlijkse declaraties en officiële documenten geïntegreerd. Zoals hieronder te zien is, hebben deze documenten dezelfde lay-out als de originele rapporten van de relevante instellingen, waardoor een professionele en consistente uitstraling wordt gegarandeerd.

 

BVI report V8 - IRD Monthly Return of Payroll Tax (Form P6)


BVI report V9 - Monthly return for the Social Security Board


BVI report V11 - NHI Monthly Contribution Remittance Form


BVI report V12 - Tax Certificates (Form P5)


BVI report V13 - IRD Annual Return of Payroll Tax (Form P7)


BVI report V15 - Annual record of Employees Renumeration & Tax Payable


BVI report V36 - NHI Employee Registration Form


BVI report V37 - NHI Employee Termination Certificate


BVI report V38 - SSB Employee Registration form


BVI report V39 - SSB Self-employed Registration form

 

Celery gaat verder dan alleen het bieden van geavanceerde functies voor BVI payrolls. Hier zijn een paar opmerkelijke voorbeelden:

  • Klasse 1 en 2 belastingtoepassing voor werkgevers: Pas eenvoudig de juiste belastingklassen toe om aan uw specifieke eisen te voldoen.
  • Beheer belastingvrije som: Geniet van de flexibiliteit om de jaarlijkse belastingvrije som in één keer of in gelijke periodieke bedragen toe te passen, afhankelijk van je voorkeur.
  • NHI-bijdragen voor werkloze partners: Trek NHI-bijdragen af voor werkloze partners, voor een nauwkeurige en correcte salarisverwerking.
  • Naadloze registratie van eerdere dienstverbanden: Registreer moeiteloos eerdere dienstverbanden bij andere werkgevers, zodat je foutloze loonbelastingberekeningen krijgt.

 

BVI previous employments form

 

Bent u enthousiast om Celery uit te proberen voor je BVI payrolls? Aarzel niet! Maak vandaag nog een gratis proefaccount aan en ervaar de eenvoud en efficiëntie van onze payroll & HRM oplossing. Voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen, neemt u contact op met ons toegewijde verkoopteam op sales@celerypayroll.com.

Sluit u aan bij de groeiende groep tevreden klanten die op Celery vertrouwen voor hun salarisadministratie. Begin vandaag nog met het moeiteloos beheren van uw BVI payrolls met Celery!

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag