Terugblik 2020 en onze plannen voor 2021

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 4 feb 2021 - 4 minuten leestijd

De eerste maand van 2021 zit er alweer op, wat vliegt de tijd. Wij hopen dat u een goede eerste maand van het nieuwe boekjaar heeft gehad. Traditioneel beginnen wij het jaar met een terugblik op de hoogtepunten van het voorgaande jaar en kijken we naar de plannen voor 2021.

Terugblik 2020:
Celery Tech team bouwt website Fonden di Sosten
2020 was een ‘bewogen’ jaar. Corona schudde in maart onze hele planning door de war, want Curaçao ging in ‘lock-down’ en ons Celery team verhuisde naar de diverse thuiskantoortjes. Het was even wennen, maar al snel hadden we onze draai gevonden. Het feit dat onze software online is, scheelt een hoop, want we konden direct door waarmee we bezig waren. Het supportteam ging zich focussen op COVID-19-gerelateerde salarisvragen en ons technische team kreeg een speciale missie. Namelijk het bouwen van de website www.fondodisosten.org in samenwerking met diverse andere partijen, die deel uitmaakten van de Noodfonds commissie op Curaçao. Celery is verantwoordelijk voor het ontwerp en het bouwen van de website, die informatie en ondersteuning heeft geboden aan alle ondernemers en werknemers op Curaçao. Wij zijn trots dat wij op deze manier hebben kunnen bijdragen aan het welzijn van de economie en maatschappij.

Celery bouwt eigen hoofdkantoor
Celery bouwt niet alleen software. Wij bouwen ook aan de toekomst. Voordat de hele wereld op z’n kop gezet werd door COVID-19 waren wij al enkele maanden in onderhandeling over de aankoop van ons eigen kantoorpand. Door de flinke groei, die ons bedrijf de afgelopen jaren heeft doorlopen werd onze huidige kantoorruimte te klein en moesten wij op zoek naar iets groters. Na een flinke zoektocht werden wij verliefd op een voormalig sushi restaurant gelegen aan de Snipweg in Willemstad, midden op de kruising met de Schout bij nacht Doormanweg. In september 2020 is het pand ons eigendom geworden en zijn wij gestart met een grondige verbouwing. Naar verwachting zijn medio mei de bouwwerkzaamheden afgerond.

Celery lanceert nieuwe website
Net op de valreep van 2020 hebben wij ook voor ons eigen bedrijf een nieuwe website gelanceerd. De oude website was na 6 jaar echt aan vernieuwing toe. De nieuwe site biedt een hoop leuke features zoals bijvoorbeeld de calculator, die op basis van het brutoloon het nettoloon kan berekenen. Werknemers kunnen nu dus zelf via de online calculator berekenen wat ongeveer hun nettoloon wordt. Naast deze superslimme calculator heeft de nieuwe website ook:

  • Eerlijke reviews van echte klanten
  • Leerzame case studies
  • Alle Celery producten op een rij
  • Leuke foto’s van het Celery team
  • IJzersterk support portaal
  • Uitleg over ons partnerprogramma

Heeft u hem al gezien? Surf nu snel naar www.celerypayroll.com.

Donatie aan Voedselbank van NAF. 7500,-
Ondanks COVID-19 heeft Celery een positief jaar achter de rug. Wij bleven ondanks alles stabiel doordraaien en wisten ons snel aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. Uit dankbaarheid hebben wij samen met ons team besloten om dit jaar geen wijn en geschenken uit te delen aan onze klanten en relaties, maar een gulle donatie te doen aan de Voedselbank en de Crisisbank op Curaçao. Van dit bedrag kunnen heel wat boodschappen gekocht worden, die vele gezinnen gaan helpen.

Wat kunt u van ons verwachten in 2021?
Voor 2021 hebben we een aantal mooie projecten op de planning staan. Zoals bijvoorbeeld de Celery Academy geheel digitaliseren. Via Celery Academy bieden wij cursussen aan op gebied van payroll en HRM. Deze trainingen vinden momenteel op locatie plaats, maar binnenkort is het ook mogelijk om deze online te volgen. Ook de HRM module gaat een flinke boost krijgen. De module wordt uitgebreid met een paar krachtige features, zoals bijvoorbeeld uitgebreide rapportages. Ook hebben wij een paar “top-secret” projecten op de planning staan waarover wij gedurende het jaar meer over zullen vertellen. Het wordt weer een spannend jaar!

Last but not least
Per 1 januari 2021 is Remco Ernandes toegetreden aan het directieteam van Celery. In de functie van Commercieel Directeur heeft hij onder ander als taak Celery internationaal beter op de kaart te zetten. Daarnaast neemt hij alle lokale sales activiteiten op Curaçao over van Matthew Verhage, zodat Matthew zich compleet kan richten op support en de verdere ontwikkeling van de Celery Academy. Wilt u kennismaken met Remco? Neem gerust contact met hem op: remco@celerypayroll.com

Maak kennis met Remco Ernandes, Commercieel Directeur per 1 januari 2021

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag