Nieuwe Celery website geeft meer insights

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 7 jan 2021 - 3 minuten leestijd

Wij beginnen het jaar 2021 goed, want Celery heeft een nieuwe website. Heeft u hem al gezien? De nieuwe website biedt een hoop leuke features zoals bijvoorbeeld de calculator, die op basis van het brutoloon het nettoloon kan berekenen. In dit blog zetten we de nieuwe features op een rij.

Werknemers berekenen zelf nettoloon
Vanaf nu is het mogelijk om “even snel” een simpele bruto-netto berekening te maken. Werknemers kunnen nu zelf via de online calculator berekenen wat ongeveer hun nettoloon wordt. Het berekende nettoloon via de calculator is een richtlijn en gebaseerd op de meest voorkomende standaardinstellingen. Uiteraard kan het in deze calculator voorkomen dat er een sociale premie wordt meegenomen, die mogelijk niet van toepassing is. Dat kan van invloed zijn op het vermelde nettoloon. Houd hier dus rekening mee.

Voor een exacte berekening van het nettoloon verwijzen wij altijd door naar de werkgever. De werkgever zal de loonberekening baseren op alle arbeidsvoorwaarden, die samen overeengekomen zijn. Start nu een bruto-netto berekening

Lees hoe andere bedrijven omgaan met payroll en hrm
Bent u benieuwd naar hoe andere bedrijven omgaan met payroll en hrm issues en tegen welke uitdagingen zij aanlopen? Lees dan eens de casestudies op onze nieuwe website. Lees bijvoorbeeld over hoe het bedrijf Caribbean Payroll Services (CPC) zocht naar een manier om terugkerende maandelijkse processen zo efficiënt mogelijk te maken. CPC is een grote Payroll Service Provider op Curaçao, die maandelijks meer dan 8000 salarisstroken verwerkt. Bij het verwerken van zoveel stroken is tijdefficiënt werken van cruciaal belang!

Ook kunt u de casestudie lezen van FBTT Travel Curaçao. Zij zijn 1 van de grote touroperators op het eiland. Elk jaar maken meer dan 200.000 gasten gebruik van hun diensten. Met hun 70 werknemers, waarvan de helft uurloners hebben zij te maken met een groot aantal mutaties in de maandelijkse payroll. Deze mutaties verwerken kost veel tijd. Wil je weten hoe zij deze uitdaging aanpakken? Lees de casestudy

Word Celery partner en geef uw business een boost
Op de nieuwe website geven wij ook veel aandacht aan ons ‘partner programma’. Wij merkten dat andere individuen en bedrijven ook erg enthousiast zijn over onze software en deze vaak via mond-tot-mond reclame verkopen. Wij vinden dat ‘via-via’ business beloond moet worden en daarom heeft Celery een partner programma geïnitieerd. Via het partner programma wordt u beloond voor iedere aangedragen klant. Wilt u ook uw business ook laten groeien? Lees hoe het partner programma werkt.

Maak kennis met het Celery team
Naast alle bovenstaande features bevat de nieuwe website leuke reviews van onze klanten, een beter overzicht van alle Celery producten, betere toegang tot ons support portaal, inzicht in product updates en service status en een handige prijscalculatie tool. En hetgeen waar we misschien wel het meest trost op zijn; wat meer aandacht voor ons Celery team. Want Celery kan niet de kwaliteit bieden, die u van ons gewend bent zonder ons fantastische team van professionals, die elke dag weer voor u klaar staan. Nieuwsgierig naar onze kanjers? Ontmoet de mensen achter Celery software.

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag