Payroll en HRM training en demo's

Ontdek de vele voordelen van Celery

Meld u nu aan

Leer alles over Celery software

U bent van harte uitgenodigd voor onze Celery software training. De training wordt maandelijks gegeven op de 1e woensdag van de maand. Meld u nu aan via het formulier bovenaan de pagina.

Tijdens de training leren wij u hoe u Celery voor uw bedrijf kunt gebruiken. Het aanmaken van werkgevers en werknemers zal behandeld worden en daarna zullen stapsgewijs salarisruns verwerkt, heropend en gewijzigd worden. Ook zullen het importeren van mutaties en een jaarovergang gedemonstreerd worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de verwerking van o.a. pensioenpremie, vakantiegeld, 13e maand, vakantiedagen, fiscale bijtellingen etc.

De Celery training duurt 3,5 uur van 08:30 tot 12:00. De training raden wij aan, aan iedereen die met Celery werkt of gaat werken in de toekomst. Kosten voor de training bedragen $291,50 (incl. OB) per persoon.

De software training vindt plaats in ons kantoor op Curacao, in het Green Apple gebouw, aan de Dr. M.J. Hugenholtzweg 25. De training zal in het Nederlands gegeven worden.

Voor meer informatie over de training kunt u contact opnemen met Celery; telefoonnummer: +5999 516 5538, of via email: chantelle@celerypayroll.com.

Neem deel aan onze Celery training

 • Programma

  Tijdens de training worden speciale features bij het aanmaken van werkgevers en werknemers gedemonstreerd.  Er zullen salarisruns verwerkt, heropend en gewijzigd worden en mutaties geïmporteerd worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de verwerking van o.a. pensioenpremie, vakantiegeld, 13e maand, vakantiedagen, fiscale bijtellingen etc. 

 • Locatie, tijd & kosten

  De software training vindt plaats in ons kantoor op Curacao, in het Green Apple gebouw, aan de Dr. M.J. Hugenholtzweg 25. De training zal in het Nederlands gegeven worden. Kosten bedragen $291,50 (incl. OB) per persoon.

 • Bent u een administratiekantoor?

  Het beheren van meerdere salarisadministraties onder één Celery account is mogelijk. Binnen de salaris software kunt u gemakkelijk tussen de verschillende werkgevers switchen en zijn er vele unieke functionaliteiten, die u grote tijdsbesparing opleveren en communicatie en controle tussen u en uw klanten makkelijk en efficiënt maakt. Ontdek tijdens de training de vele voordelen.

 • Voor wie is de training

  De software training is bedoeld voor iedereen die met Celery gaat werken of wil gaan werken. Ook kunnen reeds bestaande Celery klanten deelnemen aan de training om zo meer verdieping te krijgen en kennis te maken met nieuwe features.

 • Bent u Qwanto gebruiker?

  Gebruikt u momenteel Qwanto software voor het verwerken van uw payroll? Dan is de software demo extra interessant voor u. Qwanto houdt namelijk op te bestaan en dat betekent dat u snel moet overstappen naar nieuwe software. Overstappen op Celery kan makkelijk met de speciaal gebouwde importfunctie. Wij helpen u hier graag mee.

Onze klanten houden van Celery