Over Ons

We houden van wat we doen

Onze filosofie

  • Een topproduct leveren volgens de meest actuele wet- en regelgeving

  • Gebruikmaken van de kracht van internet

  • De gebruiker van Celery moet happy worden van ons product

  • Nooit stil blijven staan en altijd het product verder ontwikkelen

Het verhaal achter Celery

In 2009 leerde Matthew Verhage toevallig Felix Langfeldt kennen. Matthew is een zeer ervaren salarisexpert en Felix een programmeur in hart en nieren. De twee raakten aan de praat en zo ontstond het idee om online software te maken speciaal bedoeld voor salarisadministratie op Curaçao, Sint Maarten, Aruba en de BES eilanden. Het product moest compleet anders zijn en een einde maken aan de traditionele manier van salarisverwerken. En zo onstond Celery. Veelal werd er in de avonden en weekenden aan de software gewerkt, want beide heren leidden overdag hun eigen succesvolle bedrijf.

Matthew en Felix hebben een zeer duidelijke visie en streven naar een topproduct. Celery moet makkelijk zijn om te leren en vooral heel erg natuurgetrouw aanvoelen. De gebruiker moet snel weten hoe Celery werkt en niet hoeven te zoeken naar de werking. Midden 2013 was Celery eindelijk gereed en is het maandenlang uitvoerig getest door meerdere professionele bedrijven en werden de laatste puntjes op de i gezet. Inmiddels draaien al meer dan honderden bedrijven op Celery en dit aantal zal naar verwachting in 2017 aanzienlijk gaan groeien.

Wij zijn trots op Celery, want het is gemaakt met passie en 100% liefde voor het vak. Wij streven naar 100% klanttevredenheid, daarom zijn updates en support altijd gratis.

 

Onze klanten houden van Celery

Meet the Team

Matthew Verhage

Matthew Verhage Co-founder/Commercial ManagerFelix Langfeldt

Felix Langfeldt Co-founder/ CTOSue van Elteren

Sue van Elteren Marketing ManagerChantelle Godfried

Chantelle Godfried Sales ManagerColinda Verhage

Colinda Verhage Financial Manager