Over Ons

We houden van wat we doen

Onze filosofie

  • Een topproduct leveren volgens de meest actuele wet- en regelgeving

  • Gebruikmaken van de kracht van internet

  • De gebruiker van Celery moet happy worden van ons product

  • Nooit stil blijven staan en altijd het product verder ontwikkelen

Het verhaal achter Celery

In 2009 leerde Matthew Verhage toevallig Felix Langfeldt kennen. Matthew is een zeer ervaren salarisexpert en Felix een programmeur in hart en nieren. De twee raakten aan de praat en zo ontstond het idee om online software te maken speciaal bedoeld voor salarisadministratie op Curaçao, Sint Maarten, Aruba en de BES eilanden. Het product moest compleet anders zijn en een einde maken aan de traditionele manier van salarisverwerken. En zo onstond Celery. Veelal werd er in de avonden en weekenden aan de software gewerkt, want beide heren leidden overdag hun eigen succesvolle bedrijf.

Matthew en Felix hebben een zeer duidelijke visie en streven naar een topproduct. Celery moet makkelijk zijn om te leren en vooral heel erg natuurgetrouw aanvoelen. De gebruiker moet snel weten hoe Celery werkt en niet hoeven te zoeken naar de werking. Midden 2013 was Celery eindelijk gereed en is het maandenlang uitvoerig getest door meerdere professionele bedrijven en werden de laatste puntjes op de i gezet. Inmiddels worden er maandelijks duizenden payrolls verwerkt in Celery. Sinds de start in 2013 is het aantal payrolls in Celery jaarlijks minimaal verdubbeld en voor de komende jaren lijkt deze trend zich voort te zetten.

Wij zijn trots op Celery, want het is gemaakt met passie en 100% liefde voor het vak. Wij streven naar 100% klanttevredenheid, daarom zijn updates en support altijd gratis.

 

[Nieuws] 

Het Curaçao Growth Fund is per oktober 2018 de trotse medeaandeelhouder van Celery. Met de participatie van het Curacao Growth Fund heeft Celery een nog sterkere basis gekregen om haar klanten goed te bedienen en haar activiteiten de komende jaren flink uit te breiden. Curaçao Growth Fund is een lokaal investeringsfonds met Algemeen Pensioen Fonds (APC) als belangrijkste investeerder. Lees meer in ons blog.

Meet the Team

Matthew Verhage

Matthew Verhage Co-founder/Managing DirectorFelix Langfeldt

Felix Langfeldt Co-founder/ Technical DirectorWiebe Kloosterman

Wiebe Kloosterman Back-end Developer en Dev-Ops EngineerSue van Elteren

Sue van Elteren Marketing ManagerGinette Booi

Ginette Booi Personal Assistent Managing DirectorJolanda Scholte

Jolanda Scholte Payroll SpecialistKarla Heredia

Karla Heredia Back-end developer