Online Payroll & HRM

Celery is online payroll & HRM software voor Curaçao, Sint Maarten, Aruba, de BES-eilanden en Suriname. Met Celery verwerkt u snel en gemakkelijk salarissen en regelt u belangrijke HRM-zaken.

Maak uw gratis demo account aan

De totaaloplossing voor Payroll & HRM

 • Online Payroll & HRM

  Celery is smart online payroll & HRM software voor Curaçao, Sint Maarten, Aruba, de BES-eilanden en Suriname. Uw salarisadministratie en HRM is bereikbaar via PC of tablet waar en wanneer u wilt. U heeft altijd alles binnen handbereik.

 • Online loonstrook

  Met Celery bespaart u tijd, want veel processen zijn geautomatiseerd en loonmutaties kunnen snel ingevoerd en verwerkt worden. Uw werknemers kunnen bijvoorbeeld online hun loonstrook bekijken en vakantieverlof aanvragen.

 • Gebruiksvriendelijke software

  Celery is makkelijk om mee te werken, want het werkt zoals populaire web-apps. De vormgeving is vriendelijk en werkt natuurgetrouw. Installatie is niet nodig, u kunt direct aan de slag.

 • Betrouwbaar

  Celery is gebouwd door een team van zeer ervaren salaris experts in samenwerking met een toonaangevend software bedrijf. Het is uitvoerig getest door een professioneel testteam en werkt 100% volgens de meest actuele wet- en regelgeving.

 • Veilige Payroll & HRM

  Al uw data wordt beschermd door het SSL beveiligingsprotocol. De data hosting wordt lokaal in het Caribisch gebied gedaan, veilig buiten de hurricane zone en beschermd tegen de USA patriot wet.

 • Gratis updates & support

  Celery is altijd up-to-date. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in bijvoorbeeld belasting- of sociale wetgeving, krijgt u daarvan bericht en wordt dit automatisch doorgevoerd in de loonberekening.

Onze klanten houden van Celery

Recente blog posts

Nov 19 2018

Officiële lancering Celery in Suriname

Gepubliceerd door M. Verhage in Algemeen

Afgelopen week heeft de officiële lancering van Celery plaatsgevonden tijdens twee events in Torarica en Ramada in Paramaribo, Suriname. De...
Nov 01 2018

Curaçao Growth Fund investeert in Celery

Gepubliceerd door S. van Elteren in Algemeen

Het Curaçao Growth Fund is per oktober 2018 de trotse medeaandeelhouder van Celery; een van de voornaamste en belangrijkste aanbieders van...
Oct 30 2018

Afsluiting SVB-bankrekeningen premiebetalingen

Gepubliceerd door S. van Elteren in Algemeen

De SVB maakt hierbij bekend dat m.i.v. 1 november 2018 alle bankrekeningen voor premiebetaling aan de SVB gesloten worden. Betaling van alle premies...
Oct 29 2018

Samenvatting voor versie 2.63

Gepubliceerd door F. Langfeldt in Updates

Korte samenvatting van wijzigingen in release versie 2.63 van Celery.

Wat onze klanten zeggen

 • Bij Bay West hadden we de januari salarissen in Payroll4 verwerkt, en later opnieuw in Celery. Celery kwam qua werkgeverslasten ANG 2.600 p/m lager uit dan Payroll4. Ook hielden diverse werknemers netto meer over in Celery. Dat wordt veroorzaakt omdat in Celery de BVZ vrijstelling en BVZ Gliding Scale worden toegepast. Ook voorkomt Celery dat er ZV premie wordt afgerekend voor werknemers die niet ZV verzekerd zijn, doordat Celery het aantal werkdagen per week controleert.
  Bay West G.S. Wolfert, Financial Manager, Bay West
 • Wij zijn overgestapt van Payroll Pro naar Celery en dat is zeer goed bevallen. De maandelijkse salarissen boeken met Celery duurt nu maar enkele seconden. Daarnaast levert Celery gratis en snel deskundige support. Support die verder gaat dan alleen over Celery maar ook over salarissen in het algemeen. Het gebruik van internet voor payroll heeft vele voordelen, overal waar ik ben kan ik inloggen en software updates hoef ik niet zelf te installeren maar doet Celery automatisch.
  Asphalt Lake Recovery N.V. Rajendra Merien, Finance Manager, Asphalt Lake Recovery N.V.
 • Bij Papagayo zijn we overgestapt van Payroll4 naar Celery. Met name mutaties invoeren gaat erg snel in Celery omdat ik in één scherm alle mogelijke mutaties en werknemers in beeld heb, en niet zoals in Payroll4 voor elke mutatie moet switchen naar een andere werknemer. Ook heeft Celery ons veel tijd bespaard omdat het merendeel van onze werknemers nu online hun loonstroken ontvangt en bekijkt, en we voor deze werknemers met een eigen Celery account dus geen loonstroken meer hoeven te printen en uit te delen.
  Payroll Administrator, Papagayo Beach Resort Spedy Koempai, Payroll Administrator, Papagayo Beach Resort

Hier zijn we trots op

 • Nieuw: HRM-module voor Celery gebruikers

  Regel vanaf nu alle belangrijke HRM-zaken online via uw Celery account. Inzichtelijke verlofuren registratie voor werkgevers, makkelijk online verlof aanvragen door werknemers, online personeelsdossier, bedrijfskalender met feestdagen, audit logs etc. Lees meer over HRM.

 • Payroll & HRM voor Curacao, Aruba, Sint Maarten en Suriname

  Salarisadministratie voeren en raadplegen, kan vanaf nu waar u maar wilt en vanaf iedere computer of tablet. Alle data wordt online opgeslagen en beheerd. U heeft altijd alles binnen handbereik, wanneer u maar wilt.

 • Loonstrook online inzien en downloaden

  Nooit meer loonstroken printen, vouwen, in een enveloppe doen en uitdelen. Met één druk op de knop stuurt u alle werknemers een e-mail met daarin de link waarmee zij online hun loonstrook kunnen inzien en downloaden.

 • Slimme verwerking vakantiegeld en 13e maand

  Dit is één van de unieke functionaliteiten van Celery. U kunt namelijk per werknemer instellen in welke maand deze uitkering dient plaats te vinden. Celery zal deze uitkering dan automatisch correct verwerken.

 • Alle payroll & HRM bestanden op één plek

  Loonstroken, jaaropgaves, loonjournaalposten en andere loondocumenten worden automatisch gegenereerd in PDF en online bewaard. Al uw loondocumenten en HRM bestanden staan centraal en overzichtelijk online bij elkaar op één plek.

 • Celery is handig voor administratiekantoren

  Celery is ook uitermate geschikt voor administratiekantoren. Er kan makkelijk tussen de verschillende bedrijven geswitched worden en er zijn slimme features ingebouwd, die communicatie en controle tussen Payroll Service Provider en klant makkelijk en efficiënt maken. Lees meer over voordelen voor Payroll Service Providers.

Payroll & HRM op z'n best

Vanaf nu is het mogelijk om uw salarisadministratie uit te breiden met een HRM-module. Deze is dan direct gekoppeld aan uw reeds bestaande salarisadministratie in Celery. Dit is de totaal oplossing voor uw payroll en HRM.

Zo worden verlofuren online geregistreerd en kunnen werknemers zelf online hiervoor een verzoek indienen. Ook heeft u per werknemer vanaf nu een overzichtelijk online personeelsdossier met daarin alle belangrijke documenten zoals bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, CV’s, diploma’s, verslagen van evaluaties, kopieën ID, werkvergunningen etc. Lees meer over HRM.

Het beheren van meerdere bedrijven onder één Celery account is mogelijk. U kunt gebruik maken van de speciale Payroll Service Provider tarieven en voorwaarden als u vanuit bedrijfsuitoefening Celery wilt gebruiken om uw klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Binnen de salaris en HRM software kunt u gemakkelijk tussen de verschillende bedrijven switchen en zijn er vele unieke functionaliteiten, die communicatie en controle tussen u en uw klanten makkelijk en efficiënt maakt. Lees meer over Payroll Service Provider voordelen.

Al uw data wordt beschermd door het SSL internet beveiligingsprotocol. Veel banken en overheidsinstanties maken ook gebruik van deze manier van beveiligen. De Celery data wordt beheerd en beschermd door een E-Commerce datacenter gevestigd in de Caribbean, buiten de huriccane zone en buiten bereik van de USA patriot wetgeving. Naast Celery is bijvoorbeeld ook “Google” klant van hetzelfde E-Commerce datacenter. Lees meer over veiligheid.

Celery is altijd up-to-date. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in bijvoorbeeld belasting- en/of sociale wetgeving krijgt u daarvan bericht en wordt dit automatisch doorgevoerd in de salaris berekening. Updates vinden regelmatig plaats en zijn gratis. Onze supportafdeling beantwoordt al uw vragen en assisteert bij ingewikkelde payroll vraagstukken. Voor de support die Celery levert, worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht. Celery heeft ook een uitgebreid online support centrum voor al uw vragen. Lees meer.

Celery is online payroll software voor Curaçao, Sint Maarten, Aruba, de BES-eilanden en Suriname, waarmee op een zeer gebruiksvriendelijke manier snel en gemakkelijk een salaris verwerking gedaan kan worden. Celery is makkelijk om mee te werken. Binnen een paar uur weten u en uw werknemers hoe de software werkt. Wilt u meer informatie over een training? Lees hier verder.