Online Payroll & HRM

Celery is online payroll & HRM software voor Curaçao, Sint Maarten, Aruba, de BES-eilanden en Suriname. Met Celery verwerkt u snel en gemakkelijk salarissen en regelt u belangrijke HRM-zaken.

Maak uw gratis demo account aan

De totaaloplossing voor Payroll & HRM

 • Online Payroll & HRM

  Celery is smart online payroll & HRM software voor Curaçao, Sint Maarten, Aruba, de BES-eilanden en Suriname. Uw salarisadministratie en HRM is bereikbaar via PC of tablet waar en wanneer u wilt. U heeft altijd alles binnen handbereik.

 • Online loonstrook

  Met Celery bespaart u tijd, want veel processen zijn geautomatiseerd en loonmutaties kunnen snel ingevoerd en verwerkt worden. Uw werknemers kunnen bijvoorbeeld online hun loonstrook bekijken en vakantieverlof aanvragen.

 • Gebruiksvriendelijke software

  Celery is makkelijk om mee te werken, want het werkt zoals populaire web-apps. De vormgeving is vriendelijk en werkt natuurgetrouw. Installatie is niet nodig, u kunt direct aan de slag.

 • Betrouwbaar

  Celery is gebouwd door een team van zeer ervaren salaris experts in samenwerking met een toonaangevend software bedrijf. Het is uitvoerig getest door een professioneel testteam en werkt 100% volgens de meest actuele wet- en regelgeving.

 • Veilige Payroll & HRM

  Al uw data wordt beschermd door het SSL beveiligingsprotocol. De data hosting wordt lokaal in het Caribisch gebied gedaan, veilig buiten de hurricane zone en beschermd tegen de USA patriot wet.

 • Gratis updates & support

  Celery is altijd up-to-date. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in bijvoorbeeld belasting- of sociale wetgeving, krijgt u daarvan bericht en wordt dit automatisch doorgevoerd in de loonberekening.

Onze klanten houden van Celery

Recente blog posts

Nov 16 2020

Coronacrisis: de 2 meest gestelde payroll vragen

Gepubliceerd door M. Verhage in Salaris

Deze dagen krijgt ons supportteam veel corona gerelateerde vragen binnen. Logisch, want het virus heeft veel impact, ook op de...
Jun 09 2020

Reminder voor Curaçao: betaling SVB Cessantia premie 2020

Gepubliceerd door M. Verhage in Wetgeving

Voor 30 juni 2020 dient de Cessantia premie 2020 te zijn betaald aan de belastingontvanger op Curaçao.
May 25 2020

Tijdelijke verhoging Heffingskorting voor Suriname

Gepubliceerd door M. Verhage in Salaris

Als gevolg van de treffen maatregelen in verband met COVID-19 heeft de regering van Suriname besloten de Heffingskorting tijdelijk te verhogen.
May 12 2020

Verhoging Basiskorting Curacao

Gepubliceerd door M. Verhage in Salaris

Op 30 april is in Publicatieblad 42 de in verband met COVID-19 eerder toegezegde verhoging van de Basiskorting alsnog bekend gemaakt. De Basiskorting...

Wat onze klanten zeggen

 • Bij FBTT Travel verwerkten we onze payroll met Payroll4-software. De maand oktober hebben we schaduw gedraaid met Celery software en de uitkomst is opmerkelijk: bij exact hetzelfde aantal werknemers en dezelfde bruto loonsom kwam Celery ruim ANG 2.200 p/m lager uit qua belastingen en premies.

  Dat blijkt met name veroorzaakt te worden doordat Celery bij lage-loners de BVZ en AVBZ-premie correct en volgens de wet berekent. Ook bleken we ZV-premie af te dragen voor werknemers die op basis van hun aantal werkdagen per week niet ZV-verzekerd konden zijn. Celery controleert welke sociale premies wel en niet van toepassing zijn, en ook al staan sommige premies wel aangevinkt, past Celery ze niet toe op basis van de instellingen in de werknemers. Ook werden in Payroll4 fiscale toeslagen ten onrechte toegepast, bijvoorbeeld Ouderentoeslag bij een werknemer jonger dan 60. Dat zou niet mogelijk moeten zijn, hetgeen in Celery ook niet mogelijk is. Celery checkt namelijk geboortedata e.d. Gelet op dit laatste verschil tussen Celery en Payroll4 zou het verschil in de totale belastingen en premies nog groter zijn dan alleen de genoemde ANG 2.200 per maand. Celery vraagt een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de software, maar verdient zich dubbel en dwars terug door het voorkomen van onjuiste afdrachten van premies die niet betaald hoeven te worden.  
  Managing Director, FBTT Travel B.V. Mark Verburg, Managing Director, FBTT Travel B.V.
 • Bij Bay West hadden we de januari salarissen in Payroll4 verwerkt, en later opnieuw in Celery. Celery kwam qua werkgeverslasten ANG 2.600 p/m lager uit dan Payroll4. Ook hielden diverse werknemers netto meer over in Celery. Dat wordt veroorzaakt omdat in Celery de BVZ vrijstelling en BVZ Gliding Scale worden toegepast. Ook voorkomt Celery dat er ZV premie wordt afgerekend voor werknemers die niet ZV verzekerd zijn, doordat Celery het aantal werkdagen per week controleert.
  Bay West G.S. Wolfert, Financial Manager, Bay West
 • Bij Papagayo zijn we overgestapt van Payroll4 naar Celery. Met name mutaties invoeren gaat erg snel in Celery omdat ik in één scherm alle mogelijke mutaties en werknemers in beeld heb, en niet zoals in Payroll4 voor elke mutatie moet switchen naar een andere werknemer. Ook heeft Celery ons veel tijd bespaard omdat het merendeel van onze werknemers nu online hun loonstroken ontvangt en bekijkt, en we voor deze werknemers met een eigen Celery account dus geen loonstroken meer hoeven te printen en uit te delen.
  Payroll Administrator, Papagayo Beach Resort Spedy Koempai, Payroll Administrator, Papagayo Beach Resort

Hier zijn we trots op

 • Word een payroll expert met Celery Academy

  Via de Celery Academy volgt u trainingen op gebied van payroll en HRM. De trainingen zijn toegespitst op de lokale wet- en regelgeving en direct toepasbaar in de praktijk. Het trainingsschema voor 2020 is bekend. Schrijf je nu in, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 • Regel al uw HRM-zaken online

  Regel vanaf nu alle belangrijke HRM-zaken online via uw Celery account. Inzichtelijke verlofuren registratie voor werkgevers, makkelijk online verlof aanvragen door werknemers, online personeelsdossier, bedrijfskalender met feestdagen, audit logs etc. Lees meer over HRM.

 • Payroll & HRM voor Curacao, Aruba, Sint Maarten en Suriname

  Salarisadministratie voeren en raadplegen, kan vanaf nu waar u maar wilt en vanaf iedere computer of tablet. Alle data wordt online opgeslagen en beheerd. U heeft altijd alles binnen handbereik, wanneer u maar wilt.

 • Loonstrook online inzien en downloaden

  Nooit meer loonstroken printen, vouwen, in een enveloppe doen en uitdelen. Met één druk op de knop stuurt u alle werknemers een e-mail met daarin de link waarmee zij online hun loonstrook kunnen inzien en downloaden.

 • Alle payroll & HRM bestanden op één plek

  Loonstroken, jaaropgaves, loonjournaalposten en andere loondocumenten worden automatisch gegenereerd in PDF en online bewaard. Al uw loondocumenten en HRM bestanden staan centraal en overzichtelijk online bij elkaar op één plek.

 • Celery is handig voor administratiekantoren

  Celery is ook uitermate geschikt voor administratiekantoren. Er kan makkelijk tussen de verschillende bedrijven geswitched worden en er zijn slimme features ingebouwd, die communicatie en controle tussen Payroll Service Provider en klant makkelijk en efficiënt maken. Lees meer over voordelen voor Payroll Service Providers.

Payroll & HRM op z'n best

Het is mogelijk om uw salarisadministratie uit te breiden met een HRM-module. Deze is dan direct gekoppeld aan uw reeds bestaande salarisadministratie in Celery. Dit is de totaaloplossing voor uw payroll en HRM.

Zo worden verlofuren online geregistreerd en kunnen werknemers zelf online hiervoor een verzoek indienen. Ook heeft u per werknemer een overzichtelijk online personeelsdossier met daarin alle belangrijke documenten zoals bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, CV’s, diploma’s, verslagen van evaluaties, kopieën ID, werkvergunningen etc. Lees meer over HRM.

Het beheren van meerdere bedrijven onder één Celery account is mogelijk. U kunt gebruik maken van de speciale Payroll Service Provider tarieven en voorwaarden als u vanuit bedrijfsuitoefening Celery wilt gebruiken om uw klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Binnen de salaris en HRM software kunt u gemakkelijk tussen de verschillende bedrijven switchen en zijn er vele unieke functionaliteiten, die communicatie en controle tussen u en uw klanten makkelijk en efficiënt maakt. Lees meer over Payroll Service Provider voordelen.

Al uw data wordt beschermd door het SSL internet beveiligingsprotocol. Veel banken en overheidsinstanties maken ook gebruik van deze manier van beveiligen. De Celery data wordt beheerd en beschermd door een E-Commerce datacenter gevestigd in de Caribbean, buiten de huriccane zone en buiten bereik van de USA patriot wetgeving. Naast Celery is bijvoorbeeld ook “Google” klant van hetzelfde E-Commerce datacenter. Lees meer over veiligheid.

Celery is altijd up-to-date. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in bijvoorbeeld belasting- en/of sociale wetgeving krijgt u daarvan bericht en wordt dit automatisch doorgevoerd in de salaris berekening. Updates vinden regelmatig plaats en zijn gratis. Onze supportafdeling beantwoordt al uw vragen en assisteert bij ingewikkelde payroll vraagstukken. Voor de support die Celery levert, worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht. Celery heeft ook een uitgebreid online support centrum voor al uw vragen. Lees meer.

Celery is online payroll software voor Curaçao, Sint Maarten, Aruba, de BES-eilanden en Suriname, waarmee op een zeer gebruiksvriendelijke manier snel en gemakkelijk een salaris verwerking gedaan kan worden. Celery is makkelijk om mee te werken. Binnen een paar uur weten u en uw werknemers hoe de software werkt. Wilt u meer informatie over een training? Lees hier verder.