Features

De belangrijkste features uitgelicht

  Milieuvriendelijke loonstrook

Met Celery kunnen werknemers hun loonstrook en jaaropgave online downloaden. Deze hoeven dus niet meer geprint te worden. Werknemers krijgen via e-mail bericht zodra de loonstrook klaar staat. Alle loondocumenten worden voor de werknemer en werkgever online in het documentencentrum bewaard.

  Alle documenten op 1 plek

Loonstroken en loonjournaalposten worden automatisch gegenereerd in PDF en online bewaard. Al uw gegenereerde documenten staan centraal en overzichtelijk bij elkaar op één plek. Werknemers krijgen automatisch bericht over nieuwe verwerkte loonstroken en kunnen deze daarna online bekijken of downloaden.

  Overzichtelijk dashboard

Het dashboard is het startpunt van Celery. Het geeft in één oogopslag alle informatie die u nodig heeft; recente inloggegevens en verrichte werkzaamheden, relevante wijzigingen in wet- en regelgeving etc. Het heeft ook een handige alarmfunctie voor belangrijke data zoals verjaardagen en dienstjaren jubileum.

  Slimme verwerking vakantiegeld en 13e maand

Deze productfeature is uniek en is in andere payroll pakketten niet beschikbaar. Indien u het wenst worden reservering en voorziening van deze uitkeringen in de loonjournaalpost opgenomen. De saldo’s van deze reserveringen zullen op de loonstrook vermeld worden.

Daarnaast worden deze uitkeringen in een vooraf ingestelde maand automatisch uitgekeerd. Bij het uitkeren worden de reservering en de voorziening automatisch teruggeboekt in de loonjournaalpost.

Ook bepaalt u of de belasting en premies over deze uitkeringen periodiek of eenmalig bij uitkeren worden berekend en ingehouden. En zelfs als u voor eenmalig bij uitkeren heeft gekozen, worden maandelijks wel alleen de SVB, ZV en OV premies berekend en opgenomen in de SVB aangifte. Deze methode van SVB premie berekenen en betalen is immers wettelijk verplicht en daarmee worden aanslagen voorkomen.

  Niets vergeten bij in- en uitdienstredingen

Indien een werknemer in de loop van loonperiode in- of uitdienst treedt, merkt Celery dit op. Bij salarisverwerken wordt dan in een apart venster gevraagd om een opgave van het aantal gewerkte uren en dagen. Op die manier ontvangt de werknemer in deze loonperiode salarisbetaling voor het precieze aantal gewerkte uren en wordt de Loonbelasting berekend op basis van de Loonbelasting dagtabel wat wettelijk vereist is.

Het is zelfs zo dat andere emolumenten zoals bijvoorbeeld fiscale bijtellingen en (on)belaste kostenvergoedingen automatisch naar rato van het aantal gewerkte uren worden toegepast. 

  Snel mutaties verwerken

Met Celery bespaart u tijd, want mutaties kunnen makkelijk en supersnel online verwerkt worden. Het mutatiescherm is overzichtelijk en u kunt zelf kiezen welke mutatiekolommen u in uw mutatiescherm wilt zien. Mutaties invoeren werkt natuurgetrouw zoals u gewend bent van bijvoorbeeld andere web-apps zoals M-Files en Twinfield.

  Geen fiscale kennis nodig

Fiscale bijtellingen worden automatisch correct toegepast zonder dat men fiscale kennis nodig heeft. Bij de autobijtelling wordt bijvoorbeeld alleen naar de cataloguswaarde gevraagd en bij telefoonbijtellingen alleen naar het aantal telefoons. Celery zorgt ervoor dat er over de juiste bedragen belastingen en premies worden afgedragen.

  Handige verwerking pensioenpremie

In Celery zijn de instelmogelijkheden van de pensioenpremie zodanig dat deze eenmalig ingevoerd dienen te worden. Bij een eventuele salarisaanpassing is het dan niet nodig de nieuwe bedragen aan pensioenpremie handmatig te berekenen. De pensioenpremie wijzigt namelijk direct mee als het salaris wordt aangepast. 

Onze klanten houden van Celery

Waarom u voor Celery gaat kiezen

 • Online salaris verwerken

  Celery is fresh online payroll voor Curaçao, Sint Maarten en Aruba. Uw salarisadministratie is bereikbaar via PC of tablet waar en wanneer u wilt. U heeft altijd alles binnen handbereik.

 • Bespaar tijd

  Met Celery bespaart u tijd, want veel processen zijn geautomatiseerd en mutaties kunnen snel ingevoerd en verwerkt worden. Uw werknemers kunnen bijvoorbeeld hun loonstrook online inzien en downloaden.

 • Gebruiksvriendelijk

  Celery is makkelijk om mee te werken, want het werkt zoals populaire web-apps. De vormgeving is vriendelijk en werkt natuurgetrouw. Installatie is niet nodig, u kunt direct aan de slag.

 • Betrouwbaar

  Celery is gebouwd door een team van zeer ervaren salaris experts in samenwerking met een toonaangevend software bedrijf. Het is uitvoerig getest door een professioneel testteam en werkt 100% volgens de meest actuele wet- en regelgeving.

 • Gecertificeerd Veilig

  Al uw data wordt beschermd door het SSL beveiligingsprotocol. De data hosting wordt lokaal in het Caribisch gebied gedaan, veilig buiten de hurricane zone en beschermd tegen de USA patriot wet.

 • Gratis updates & support

  Celery is altijd up-to-date. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in bijvoorbeeld belasting- of sociale wetgeving, krijgt u daarvan bericht en wordt dit automatisch doorgevoerd in de salaris berekening.

Alles wat u nodig heeft in één web-app

 • Correcte berekening loon

 • Correcte berekening loonbelasting

 • Correcte berekening sociale premies

 • Standaard de meest uitgebreide looncodes

 • Standaard een volledig grootboekrekeningschema

 • Overzichtelijke loonjournaalpost

 • Instellingmogelijkheden categorieën werknemers

 • Loonstrook online inzien en bewaren

 • Instelling per branche

 • Koppeling met uw administratiepakket

 • Snel mutaties invoeren en verwerken

 • Signaleringsfunctie voor belangrijke data

 • Makkelijk overstappen vanuit ander payroll pakket

 • 100% veilig door SSL-certificering

 • Betalen per loonstrook per maand

 • Gratis updates & support