Payroll en HRM training en demo's

Ontdek de vele voordelen van Celery

Meld u nu aan

Deelnemer

Leer alles over Celery software

U bent van harte uitgenodigd voor onze Celery software demonstratie. Er zijn 2 type demonstraties beschikbaar; een algemene demonstratie met focus op salarisverwerking en een demonstratie speciaal voor onze nieuwe HRM-module. Maak uw keuze via het inschrijfformulier bovenaan de pagina.

Tijdens de algemene demonstratie leren wij u hoe u Celery voor uw bedrijf kunt gebruiken. Het aanmaken van werkgevers en werknemers zal behandeld worden en daarna zullen stapsgewijs salarisruns verwerkt, heropend en gewijzigd worden. Ook zullen het importeren van mutaties en een jaarovergang gedemonstreerd worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de verwerking van o.a. pensioenpremie, vakantiegeld, 13e maand, vakantiedagen, fiscale bijtellingen etc. 

Naast de algemene software demonstratie bieden wij ook regelmatig demonstraties aan toegespitst  op onze nieuwe HRM-module. Tijdens deze demo laten wij u kennismaken met alle features en leggen wij uit hoe u de module optimaal kan gebruiken. Deze demo's zijn geschikt voor zowel eindgebruikers als Payroll Service Providers. Deelname aan een software demonstratie is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Voor meer informatie over demonstraties kunt u contact opnemen met Celery; telefoonnummer: +5999 679 5539, of via email: events@celerypayroll.com

------------

Bent u al Celery klant en wilt u de software zo optimaal mogelijk gebruiken? Boek dan een training via het bovenstaande formulier. De Celery training duurt 3 uur van 09:00 tot 12:00. Kosten voor de training bedragen $291,50 (incl. OB) per persoon. Voor meer informatie bel: +5999 679 5539, of via email: events@celerypayroll.com

Deelname aan een software demo is gratis

 • Programma payroll demo

  Tijdens de demo worden speciale features bij het aanmaken van werkgevers en werknemers gedemonstreerd.  Er zullen salarisruns verwerkt, heropend en gewijzigd worden en mutaties geïmporteerd worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de verwerking van o.a. pensioenpremie, vakantiegeld, 13e maand, vakantiedagen, fiscale bijtellingen etc. 

 • Programma HRM demo

  In een demo die toegespitst is op HRM worden de handige features van deze extra module toegelicht. U leert hoe een digitaal personeelsdossier aangemaakt wordt, hoe online de verlofuren geregistreerd kunnen worden en hoe de interactie voor de werknemer zal zijn.

 • Bent u een administratiekantoor?

  Het beheren van meerdere salarisadministraties onder één Celery account is mogelijk. Binnen de salaris software kunt u gemakkelijk tussen de verschillende werkgevers switchen en zijn er vele unieke functionaliteiten, die u grote tijdsbesparing opleveren en communicatie en controle tussen u en uw klanten makkelijk en efficiënt maakt. Ontdek tijdens de demo de vele voordelen.

 • Doelgroep

  De software demo is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om met Celery te gaan werken. Naast uitleg zullen er ook veel payroll tips gegeven worden.

 • Bent u Qwanto gebruiker?

  Gebruikt u momenteel Qwanto software voor het verwerken van uw payroll? Dan is de software demo extra interessant voor u. Qwanto houdt namelijk op te bestaan en dat betekent dat u snel moet overstappen naar nieuwe software. Overstappen op Celery kan makkelijk met de speciaal gebouwde importfunctie. Wij helpen u hier graag mee.

 • Locatie, tijd & kosten

  De software demo vindt plaats in ons kantoor op Curacao, in het Green Apple gebouw, aan de Dr. M.J. Hugenholtzweg 25. Deelname aan een demo is gratis. Kosten voor een training bedragen $291,50 (incl. OB) per persoon.

Onze klanten houden van Celery