Software demo en Happy Hour

Donderdag 28 september 2017 - Aruba

Meld u nu aan voor het event

U bent uitgenodigd voor ons demo event!

U bent van harte uitgenodigd voor onze software demonstratie op donderdag 28 september op Aruba. Als deelnemer ontvangt u naast veel bruikbare informatie ook een speciale aanbieding, die u vele honderden tot duizenden guldens voordeel kan opleveren! Deelname aan het event is gratis. Meld u nu aan via het aanmeldformulier bovenaan deze pagina.

Tijdens de demonstratie willen wij u kennis laten maken met de software. Het aanmaken van werkgevers en werknemers zal behandeld worden en daarna zullen stapsgewijs salarisruns verwerkt, heropend en gewijzigd worden. Ook zullen het importeren van mutaties en een jaarovergang gedemonstreerd worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de verwerking van o.a. pensioenpremie, vakantiegeld, 13e maand, vakantiedagen, fiscale bijtellingen etc. De salarisverwerking zal vanuit werkgever en werknemer perspectief bekeken worden. 

De Celery presentatie vindt plaats op 28 september van 15:00 tot 16:30 met aansluitend een Happy Hour. De middag is exclusief bedoeld voor werkgevers, administratie- en accountantskantoren, salarisadministrateurs en medewerkers van financiële afdelingen.

De software demonstratie vindt plaats op Aruba, in het gebouw van de ATIA, Pedro Gallegostraat 6, Oranjestad. De demonstratie zal in het Engels gegeven worden.

Voor meer informatie over het event kunt u contact opnemen met Celery; telefoonnummer: +5999 516 5538, of via emal: events@celerypayroll.com.

 

Bezoek gratis ons demo event

 • Programma

  Tijdens de demonstratie worden speciale features bij het aanmaken van werkgevers en werknemers gedemonstreerd.  Er zullen salarisruns verwerkt, heropend en gewijzigd worden en mutaties geïmporteerd worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de verwerking van o.a. pensioenpremie, vakantiegeld, 13e maand, vakantiedagen, fiscale bijtellingen etc. 

 • Locatie & tijd

  Locatie is het gebouw van de Aruba Trade and Industry Association (ATIA) aan de Pedro Gallegostraat nummer 6, Aruba. Aanvang: 15:00. Software demonstratie: 15:30 - 16:30. Happy hour: 16:30 - 17:30. Deelname is gratis. Voertaal is engels.

 • Bent u Reseller?

  Het beheren van meerdere salarisadministraties onder één Celery account is mogelijk. Binnen de salaris software kunt u gemakkelijk tussen de verschillende werkgevers switchen en zijn er vele unieke functionaliteiten, die u grote tijdsbesparing opleveren en communicatie en controle tussen u en uw klanten makkelijk en efficiënt maakt. Ontdek tijdens de demo de vele voordelen.

 • Voor wie is de demo

  Deze software demo is bedoeld voor medewerkers en leidinggevenden werkzaam op afdelingen zoals: finance, accounting, payroll, personeelszaken, administratie en HRM. En uiteraard iedereen werkzaam bij administratie- en accountantskantoren. 

 • Bent u Qwanto gebruiker?

  Gebruikt u momenteel Qwanto software voor het verwerken van uw payroll? Dan is de software demo extra interessant voor u. Qwanto houdt namelijk op te bestaan en dat betekent dat u snel moet overstappen naar nieuwe software. Overstappen op Celery kan makkelijk met de speciaal gebouwde importfunctie. Wij helpen u hier graag mee.

 • Netwerk Borrel

  Om 16:30 start het Happy Hour. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u bijpraten met mensen uit het payroll/HRM netwerk. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over uw eigen payroll situatie.

Onze klanten houden van Celery