Wijziging van factuurvormgeving en verbeterde creditcard betalingen

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 29 jul 2016 - 2 minuten leestijd

In het kader van procesverbetering zal Celery per 1 augustus 2016 ten behoeve van de maandelijkse facturatie geen gebruik meer maken van Freshbooks maar zullen facturen door Celery zelf gegenereerd worden en direct opvraagbaar en beschikbaar zijn in uw Celery account.

In de nieuwe setting wordt het tevens mogelijk uw creditcard gegevens online op te slaan op de daartoe ingerichte en zeer goed beveiligde server van onze payment provider PSiGate, zodat u maandelijks bij betaling uw reeds eerder ingevoerde creditcard kan selecteren zonder alle gegevens opnieuw te moeten invoeren. In dat geval neemt een Celery factuur betalen nu nog maar enkele seconden in beslag!

Uw Celery facturen blijven zoals voorheen zichtbaar in uw Celery account onder Account. In de lay-out van de factuur zijn een paar kleine wijzigingen aangebracht. Zo is met ingang van 1 augustus 2016 vermelding van uw URL toegevoegd en wordt tevens uw Accountnummer vermeld op de factuur.

Maandelijks achteraf zal u zoals voorheen op de eerste dag van de volgende maand een e-mail ontvangen van Celery Messenger met een link naar uw factuur en de mogelijkheid om over te gaan tot betaling waarbij u dient in te loggen in uw Celery account. Bij betaling van uw factuur per bankoverboeking verzoeken we u vriendelijk het factuur- en uw (nieuwe) accountnummer te vermelden.

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag