Eén login voor al uw accounts

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 29 jun 2017 - 2 minuten leestijd

Stelt u zich voor dat u direct kan wisselen tussen de salarisdocumenten van uw vorige werkgever en uw huidige werkgever.

Stelt u zich voor dat u direct kan wisselen tussen uw Celery account op kantoor en uw eigen werknemersaccount.

Zonder inloggen en uitloggen, zonder de verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden te moeten onthouden. Dat noemen we ‘globale gebruikersaccounts’ en elk gebruikersaccount is vanaf nu een globaal gebruikersaccount.

Verbeterde context switcher

We hebben de context switcher verbeterd met iconen en accountnamen. U kunt gemakkelijk zien naar welk soort toegangsniveau u kunt wisselen.

Dit maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot dezelfde werkgever vanuit de context van een werknemer, bedrijfsgebruiker en accountgebruiker, met één enkele login.

De iconen hebben de volgende betekenis

  •  geeft toegang op accountniveau (volledig toegang tot deze werkgever)
  •  geeft toegang op werkgeversniveau (bekijk bedrijfsdocumenten en rapporten)
  •  geeft toegang op werknemersniveau (bekijk persoonlijke gegevens en salarisdocumenten)
  •  geeft aan dat de werknemer of werkgever onderdeel is van een ander account

Samenvoegen van uw gebruikersaccounts

Het is mogelijk dat u meerdere gebruikersaccounts heeft voor Celery en daarvoor variaties van uw gebruikersnaam gebruikt. Bijvoorbeeld, als uw gebruikersnaam wonderwoman@gmail.com is, kunt u een variatie zoals wonderwoman+1@gmail.com hebben voor een ander gebruikersaccount. Wij noemen een soortgelijke variatie een “alias”.

Het samenvoegen van meerdere gebruikersaccounts met dezelfde gebruikersnaam en aliassen kan snel en makkelijk via de pagina ‘Gebruikersgegevens’ in Celery.

Log in op Celery met uw gebruikersaccount en ga naar de pagina ‘Gebruikersgegevens’. Als gebruikersaccounts beschikbaar zijn om samen te voegen, ziet u deze onder het kopje “Gebruikersaccounts samenvoegen”. Bekijk de details van het gebruikersaccount en klik op “Samenvoegen”. Celery draagt dan alle toegangsrechten over en deactiveert het samengevoegde gebruikersaccount.

 

Als u nog vragen heeft over deze functie of Celery in het algemeen, neem dan contact met ons op via support@celerypayroll.com.

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag