Celery heeft een nieuwe login omgeving

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 5 nov 2019 - 2 minuten leestijd

Celery wordt voortdurend uitgebreid en gemoderniseerd!
Deze keer hebben we besloten dat het tijd is om één van de belangrijkste onderdelen van de applicatie bij te werken, het inlogscherm.

Inmiddels loggen meer dan 20.000 gebruikers elke maand in bij Celery en is het mogelijk om met uw gebruiker verschillende Celery accounts te benaderen. Maar wij willen u nog meer super powers geven om op globaal niveau toegang te krijgen op alle huidige en toekomstige Celery producten. Een van deze aankomende producten is Celery Academy.

Om te beginnen hebben wij een nieuw login scherm ontwikkeld die voor alle Celery producten te gebruiken is. De veranderingen zitten enerzijds in de vormgeving en anderzijds in de techniek. Wij hebben voor een eenvoudig en professionele look & feel gekozen om de focus volledig op de functionaliteit te richten. Qua techniek is veel veranderd, maar wees gerust, u kunt nog steeds met uw bestaande gebruikersnaam, wachtwoord en zelfs met authenticatie in twee stappen inloggen.

De meest belangrijke veranderingen zijn:

  • Nieuwe vormgeving voor de login schermen
  • Nieuwe omgeving voor het aanpassen van uw gebruikersgegevens en wachtwoord. Wij noemen dit nieuwe deel My Celery
  • Nieuwe vormgeving voor het activeren van een gebruiker

Vanaf 12 november zal uw login belevenis veranderen en wij willen u alvast een voorproefje geven, zodat u niet al teveel verrast wordt.

Gebruiker activeren

Loginpagina

Authenticatie in twee stappen

My Celery gebruikersgegevens

My Celery wachtwoord instellen

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag