Software update: nu ook exportbetaalbestand voor Orco Bank

Geschreven door Matthew Verhage
Geplaatst op 24 aug 2022 - 1 minuut leestijd

Vanaf heden is het in Celery in BES, Curaçao en St. Maarten payrolls mogelijk om voor de Orco Bank een digitaal betaalbestand aan te maken.

In dat betaalbestand kunnen dan de periodieke nettolonen en inhoudingen voor andere financiële instellingen opgenomen worden. En na het aanmaken van dit betaalbestand in Celery dient dit bestand geüpload te worden in online banking. Daarnaast is het overigens ook mogelijk de per werknemer ingehouden pensioenpremie in het betaalbestand op te laten nemen zodat deze premie ook netjes maandelijks en tijdig worden afgedragen aan de pensioenverzekeraar.

Deze Orco Bank feature is overigens toegevoegd naast de reeds bestaande betaalbestandmogelijkheden voor Aruba Bank, Banco di Caribe, Caribbean Mercantile Bank, Maduro & Curiel’s Bank, RBC Royal Bank en Windward Island Bank.

U vindt deze nieuwe feature in Celery in Rapporten, Rapportnummer 3 – Bank Overboekingen en dan onder de ‘Exporteren’ button:

Wat kost deze nieuwe feature als u er gebruik van gaat maken? Helemaal niets, het is een vast onderdeel geworden van iedere bestaande Celery account.

Lees meer over betaalbestanden op onze FAQ/Support website via deze link!

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag