Verwerk nu ook uw Guyana payroll met Celery

Geschreven door Matthew Verhage
Geplaatst op 30 okt 2023 - 3 minuten leestijd

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Celery nu ook Guyana ondersteunt! Dankzij onze samenwerking met deskundige Guyana loonadministrateurs en belastingadviseurs, samen met uitgebreide ontwikkeling en testen, hebben we met succes Guyana toegevoegd als fiscaal land in Celery.

Wanneer u een gratis proefaccount aanmaakt, kunt u een Guyana demo werkgever toevoegen of u kunt zelf een werkgever aanmaken door simpelweg naar het gedeelte “Werkgever” te gaan, op “Werkgever toevoegen” te klikken en “Guyana” als belastingland te selecteren.

Als het gaat om Guyana payrolls, biedt Celery een reeks op maat gemaakte functies en functionaliteiten. Enkele daarvan zijn:

  1. Naadloze integratie met Republic Bank: Celery levert een digitaal betalingsbestand dat speciaal is ontworpen voor eenvoudige verwerking met RBGY, waardoor snelle en nauwkeurige betalingstransacties worden gegarandeerd.
  2. Verschillende betalingsschema’s voor werknemers: In Guyana payrolls kunt u kiezen tussen wekelijkse, tweewekelijkse, halve maandelijkse, vierwekelijkse en maandelijkse betalingsschema’s. Dit maakt het mogelijk om verschillende betalingsschema’s te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om verschillende betalingsschema’s te gebruiken binnen één werkgever en te zorgen voor correcte loonbelastingberekeningen en tijdige nettobetalingen.
  3. Uitgebreide categorisatie van werknemers: Celery biedt bijvoorbeeld werknemerscategorie ‘Tributeur’ die de correcte toepassing van belastingen en sociale premies vergemakkelijken. Dit zorgt voor een nauwkeurige rapportage en naleving van de Guyana-regelgeving.

Bovendien heeft Celery alle benodigde maandelijkse en jaarlijkse aangiftes en officiële documenten geïntegreerd. Zoals hieronder te zien is, hebben deze documenten dezelfde lay-out als de originele rapporten van de relevante instellingen, waardoor een professionele en consistente uitstraling wordt gegarandeerd.


Celery gaat verder dan het leveren van geavanceerde functies voor Guyana payrolls. Hier zijn een paar opmerkelijke voorbeelden:

  • Opbouwmogelijkheden voor Vakantiegeld en 13e maand, inclusief een automatisch berekend onbelast bedrag voor Vakantiegeld en een geplande automatische uitbetaling.

  • Integratie van privéverzekeringen en toepassing van deze fiscaal aftrekbare post.

  • Geïntegreerde fiscale kennis met betrekking tot wettelijk belaste secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Beheer persoonlijke toelage / fiscale drempel: Geniet van de flexibiliteit om zelf per werknemer te bepalen of het belastingvrije bedrag moet worden toegepast.

Benieuwd om Celery uit te proberen voor uw Guyana payrolls? Aarzel niet! Maak vandaag nog een gratis proefaccount aan en ervaar de eenvoud en efficiëntie van onze payroll & HRM oplossing. Voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen, neem contact op met ons toegewijde verkoopteam op sales@celerypayroll.com.

Sluit u aan bij de groeiende groep tevreden klanten die op Celery vertrouwen voor hun salarisadministratie. Begin vandaag nog met het moeiteloos beheren van uw Guyana payrolls met Celery!

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag