Officiële lancering Celery in Suriname

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 19 nov 2018 - 3 minuten leestijd

Afgelopen week heeft de officiële lancering van Celery plaatsgevonden tijdens twee events in Torarica en Ramada in Paramaribo, Suriname. De lancering ging in samenwerking met onze Celery Partners Baboem N.V. en Kenswil & Co. Tijdens deze twee events hebben meer dan 100 deelnemers zich laten informeren over Celery, maatregelen inzake veiligheid en beveiliging en is een uitgebreide softwaredemonstratie gegeven van onze Payroll en HRM-modules.

Na het bijwonen van deze events werd de deelnemers duidelijk dat Celery door veel geautomatiseerde processen veel tijd kan besparen, gebruikers in principe geen fiscale kennis nodig hebben en dat Celery de Loonbelasting en AOV-premie correct berekend. Direct na deze events zijn er meerdere offertes uitgebracht, zijn potentiele cliënten bezocht en zijn diverse trial accounts aangemaakt en ook geüpgraded.

Celery wordt in Suriname door twee partners ondersteunt; Kenswil & Co. en Baboem N.V. Bij Beide partijen kan men terecht voor advies en support. Celery is erg trots op de samenwerking en verwacht een groot succes.

Kenswil & Co.

Kenswil & Co. betreft een fiscaal en juridisch advieskantoor waar u voor uitstekende adviezen en optimale dienstverlening in hun vakgebied terecht kunt. Ook verleent Kenswil & Co. accounting en payroll services waarbij gebruik gemaakt wordt van Celery. Contactpersoon voor Celery is Siegfried G. Kenswil: sgkenswil@kenswilconsult.com

Siegfried Kenswil eigenaar Kenswil & Co, over de samenwerking; “Kenswil & Co. voert regelmatig payroll audits uit en in 9 van de 10 gevallen blijkt de software niet toereikend te zijn en berekeningen van Loonbelasting en AOV-premie niet te kloppen. Na lokaal en internationaal onderzoek naar een payroll oplossing die wel voldoet, zijn we bij Celery terecht gekomen. Na diverse tests is gebleken dat de berekeningen van Loonbelasting en AOV-premie in Celery wel correct zijn. Daarnaast biedt Celery tevens een goede HRM-oplossing voor HR-issues waar werkgevers in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen.”

Baboem N.V.

Baboem N.V. is uw partner als het gaat om het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Baboem kan u derhalve goed adviseren inzake de juiste keuze van software voor uw bedrijf. Contactpersoon voor Celery is Steven Sardjoe: steven@baboem.sr

Steven Sardjoe, eigenaar Baboem, over de samenwerking; “Baboem N.V. doet al jaren onderzoek, met name onder grotere werkgevers, naar de behoefte van salaris- en HRM-software. Veel beschikbare software blijkt echter niet aan de wettelijke en fiscale vereisten te voldoen. Maar na het testen van Celery bleek deze software wel aan de genoemde eisen te voldoen, en door veel geautomatiseerde processen in Celery kunnen werkgevers veel kostbare tijd besparen. Daarnaast is Celery zo gebouwd dat werkgevers maximale efficiency kunnen behalen met betrekking tot de verwerking van de periodieke payroll, personeelsadministratie en de registratie van vakantiedagen en ziekteverlof.”

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag