Happy New Payroll Year

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 16 jan 2020 - 3 minuten leestijd

Het team van Celery wenst u een mooi nieuw boekjaar toe! Traditioneel beginnen wij het jaar met een terugblik op de hoogtepunten van het voorgaande jaar en kijken we naar de plannen voor het komende jaar.

Celery Academy

Afgelopen jaar hebben we met veel trots de Celery Academy gelanceerd. Via de Celery Academy kunt u trainingen volgen op gebied van payroll en HRM. De trainingen zijn toegespitst op de lokale wet- en regelgeving en direct toepasbaar in de praktijk. Top 3 meest bezochte trainingen in 2019 waren:

  1. SVB sociale premies en loonbelasting
  2. SBAB – onderzoek Loonbelasting
  3. Fiscale toeslagen & (on) belaste kostenvergoedingen

In 2020 staan de eerste trainingen gepland voor de eerste week van maart. Aanmelden kan via de website.

Nieuwe login omgeving

Inmiddels loggen meer dan 25.000 gebruikers elke maand in bij Celery. De techniek achter het inloggen is erg complex en moet voor iedereen soepel verlopen. Om u als gebruiker nog meer controle te geven hebben we in november het inlog proces vernieuwd. De belangrijkste 2 veranderingen voor u als gebruiker zijn:

  • Nieuwe omgeving voor het aanpassen van uw gebruikersgegevens en wachtwoord. Wij noemen dit nieuwe deel: My Celery
  • Nieuwe vormgeving

Support uitgebreid met video’s

Bij Celery is support altijd gratis. Van simpele vraag over inloggen tot een complexe vraag over bijvoorbeeld de expat-regeling. Het maakt ons niet uit! Sterker nog; hoe ingewikkelder, hoe beter. Wij hebben namelijk een ijzersterk supportteam voor u klaar staan.

In de afgelopen 5 jaar hebben wij al heel wat payroll en HRM-vragen gehad van al onze klanten. Al deze vragen inclusief antwoord hebben wij gepubliceerd op ons online support portaal. Neem eens een kijkje, want dit support portaal bevat inmiddels veel waardevolle informatie. Bezoek het support portaal.

Wij streven ernaar om Celery zo eenvoudig mogelijk te houden, maar ingewikkelde wet-en regelgeving zorgt er vaak voor dat correcte salarisverwerking moeilijk wordt. Om nieuwe Celery gebruikers op weg te helpen, hebben we een set instructievideo’s gemaakt, die moeten helpen bij het inrichten van een Celery account. Bekijk de video’s.

2020

Wat kunt u van ons verwachten in 2020:

  • Uitbreiding van onze Academy. We willen vaker trainingen gaan aanbieden en het aanbod uitbreiden. We onderzoeken ook het online aanbieden van de trainingen.
  • Koppelingen met externe softwarepakketten optimaliseren.
  • De HRM-module uitbreiden met meer features.
  • Design update in-app en online.
  • Online aangiften en verzamelloonstaten indienen, rechtstreeks vanuit Celery

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag