Gebruik Celery ook voor uw HR management – nu 4 maanden gratis

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 28 apr 2021 - 3 minuten leestijd

Als HR-manager kun je veel tijd kwijt zijn aan administratieve taken. Een HR-systeem kan je helpen zodat je weer toe komt aan de dingen die je vak het leukst maken, bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching. HR-afdelingen zijn één derde van hun tijd kwijt aan het afhandelen van allerlei handmatige administratieve processen, zo blijkt uit het Ken- en Stuurgetallen Personeelsmanagement-onderzoek van Berenschot. Dat is jammer, want een HR-systeem kan veel van deze taken automatiseren.

Celery heeft ook een HRM-systeem! En dat scheelt een hoop tijd voor de HR-professional. Nieuwsgierig? Probeer hem nu tot 1 september 2021 gratis.

Lees hieronder over 5 taken die met de Celery HRM-module een stuk makkelijker worden:

1: Bijwerken werknemer gegevens via digitaal dossier

Het tijdperk van de dikke ordnermappen is voorbij. Geen overvolle (papieren) personeelsdossiers meer met verouderde informatie! Je krijgt online per werknemer een digitaal dossier met ruimte voor uitgebreide werknemer informatie zoals primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, personalia, informatie over gezinssamenstelling, wie te contacten in geval van nood etc. Je bewaart hierin ook documenten gekoppeld aan de werknemer zoals arbeidsovereenkomsten, Cv’s, diploma’s, verslagen van evaluaties, kopieën ID, werkvergunning etc. Ook is dit de plek waar afspraken over bedrijfseigendommen geregistreerd worden zoals laptop en telefoon.

2: Registratie van vakantiedagen

Het inkloppen en uitrekenen van de verlofdagen van een werknemer is een aardige klus. Met de Celery HRM-module kunnen werknemers zelf online een verzoek indienen voor opname van vakantiedagen of ander type verlof. Zij zien online direct hun actuele saldo en hoeven dit niet bij de HR-afdeling op te vragen. Het verzoek van de werknemer komt binnen bij de bevoegde manager, die in één oogopslag in de kalender kan zien of het verlof plaats kan vinden. Na goedkeuring van de manager ontvangt de werknemer bericht en wordt het verlofsaldo aangepast.

3: Registratie van ziekteverzuim

Het dagelijks in kaart brengen van het aantal ziekmeldingen kan een pittige klus zijn, vooral bij grote organisaties. Er komen telefoontjes en e-mails binnen via verschillende kanalen, die allemaal geregistreerd moeten worden in één systeem. Met de Celery HRM-module kunnen werknemers zich online ziekmelden. De ziekmelding wordt dan direct in Celery verwerkt en aan de werknemer gekoppeld.

4: Werknemers in het zonnetje zetten

Via de handige bedrijfskalenders in de HRM-module vergeet je nooit meer een verjaardag of een jubileum. Op die manier kan er tijdig een cadeau worden gekocht en kan de werknemer optimaal van zijn speciale dag genieten. Ook zie je in de bedrijfskalenders wie wanneer met vakantie is, wie zich ziek heeft gemeld, maar ook alle officiële feestdagen zoals Kerst, Carnaval, Goede Vrijdag etc.

 5: Rapportages maken

Zorgen dat de directie over de juiste cijfers beschikt, kan veel tijd kosten als de gegevens uit verschillende systemen – of zelfs van papier – moet worden gehaald. De slimme rapportagetool in Celery kan gemakkelijk de juiste data uit het systeem halen. Via de Celery rapportage tool kunnen verschillende voor gedefineerde rapporten gegenereerd worden voor zowel payroll als HRM.

Probeer HRM nu 4 maanden gratis

Nieuwsgierig naar de Celery HRM-module? De komende maanden hebben wij een speciale COVID-19 actie. Je kunt de Celery HRM-module nu namelijk tot 1 september 2021 gratis proberen! Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Neem dan contact op met Remco Ernandes:

 

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag