Exporteer uw loonjournaalpost voor uw financiële pakket

Geschreven door Matthew Verhage
Geplaatst op 12 apr 2022 - 2 minuten leestijd

Boekt u uw loonjournaalposten nog handmatig? In Celery is het mogelijk om maandelijks door Celery een journaalpost te laten genereren die u daarna met een druk op de knop kan importeren in uw financiële boekhoudpakket.

U vindt deze optie in Celery onder Werkgever/Koppelingen/Boekhouding:

U dient in Celery in bovenstaand scherm uw financiële pakket te activeren door erop te klikken en actief te maken, maar uiteraard dient u eerst onder Werkgever/Grootboeknummers ervoor te zorgen dat uw grootboeknummers in Celery overeenkomen met de grootboeknummers in uw boekhoudpakket.

Daarna kunt u periodiek in Celery in Rapporten/Rapport X4 Loonjournaalpost onder de ‘Exporteren’ button de digitale journaalpost genereren om daarna te importeren in uw boekhouding:

Het voordeel van importeren van de loonjournaalpost is uiteraard de grote tijdwinst, want handmatig een journaalpost boeken neemt veel tijd in beslag.

Daarnaast is de boeking van een geïmporteerde journaalpost foutloos, hetgeen niet altijd het geval is bij handmatige boekingen.

Nu komt de hamvraag: wat kost deze waanzinnige optie? Helemaal niets, dit betreft een standaardoptie in Celery en al onze klanten kunnen er in principe gratis gebruik van maken als standaard onderdeel van de software!

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag