Curaçao Growth Fund investeert in Celery

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 1 nov 2018 - 2 minuten leestijd

Het Curaçao Growth Fund is per oktober 2018 de trotse medeaandeelhouder van Celery; een van de voornaamste en belangrijkste aanbieders van payroll en HRM-software in de Caribische regio. Celery heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en heeft een zeer goede reputatie in de regio als het gaat om salarisverwerking en HR-management.

De reeds bestaande aandeelhouders, Matthew Verhage en Felix Langfeldt, die de afgelopen jaren het bedrijf groot hebben gemaakt, blijven intensief betrokken bij de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Met de participatie van het Curacao Growth Fund heeft Celery een nog sterkere basis gekregen om haar klanten goed te bedienen, en haar activiteiten de komende jaren flink uit te breiden.

Celery is online payroll en HR-software, speciaal gemaakt voor Curaçao, Aruba, Sint-Maarten, Suriname en de BES-eilanden. Het Curaçaose bedrijf is nu vijf jaar actief op de markt en heeft inmiddels een mooi klantportfolio opgebouwd met namen zoals: Baker Tilly, BDO, CHB, CPC, HBN Law, Janssen de Jong Caribbean, NAGICO Sint Maarten, Papagayo, Santa Barbara Beach & Golf Resort, Pizzahut, Subway, KFC en vele anderen.

Met Celery kunnen bedrijven snel en gemakkelijk online salarissen verwerken volgens de meest actuele wet- en regelgeving. De software is altijd up-to-date en gegarandeerd veilig. Sinds eind 2017 is Celery uitgebreid met een HRM-module. Deze module kan additioneel aan de Celery software gekoppeld worden, zodat ook HR-zaken gemakkelijk gemanaged kunnen worden.

Voor het Curaçao Growth Fund was de participatie een unieke mogelijkheid om actief te worden in een van de belangrijke bedrijfstakken; software as a service. Erik Baas en Justus Martens zijn blij met de participatie: “Ons fonds, en onze belangrijkste investeerder APC zijn altijd op zoek naar lokale bedrijven die een regionaal groeipotentieel hebben. Celery is zo’n bedrijf, en wij zijn ervan overtuigd dat het sterke managementteam met onze steun het bedrijf sneller en verder kunnen laten groeien de komende jaren.”

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag