Celery support uitgebreid met instructie video’s

Avatar foto

Geschreven door Sue van Elteren
Geplaatst op 15 mrt 2019 - 2 minuten leestijd

Bij Celery is support altijd gratis. Van simpele vraag over inloggen tot een complexe vraag over bijvoorbeeld de expat-regeling. Het maakt ons niet uit! Sterker nog; hoe ingewikkelder, hoe beter. Wij hebben namelijk een ijzersterk supportteam voor u klaar staan, die wel van een uitdaging houdt. Support krijgt u bij Celery telefonisch, per email of wij komen bij u langs. Tijdens kantooruren leveren wij vaak een oplossing binnen het uur.

Celery heeft verschillende supportkanalen. De meest directe en snelle manier om een antwoord te krijgen is in Celery via de Help-button of een e-mail naar support@celerypayroll.com. Als u op deze manier om support vraagt, krijgt u hoogstwaarschijnlijk antwoord van onze payroll specialist Jolanda. Zij is al enkele decennia werkzaam binnen het payroll vakgebied en heeft op de meeste vragen direct antwoord. Complexere vragen worden door Matthew behandeld. Hij is mede-eigenaar van Celery en wordt ook wel de wandelende payroll encyclopedie van Curaçao genoemd. Support vragen via telefoon kan ook, ons telefoonnummer van onze supportafdeling is: +5999 679 5538

Alle FAQ’s in ons support portaal
In de afgelopen 5 jaar hebben wij al heel wat payroll en HRM-vragen gehad van al onze klanten. Al deze vragen inclusief antwoord hebben wij gepubliceerd op ons online support portaal. Neem eens een kijkje, want dit support portaal bevat inmiddels een veel waardevolle informatie. Naast basisvragen vindt u hier ook de echte verdiepingsvragen tot op looncode niveau. Het support portaal bereikt u via het hoofdmenu op onze website. Of klik hier.

Instructie video’s voor nieuwe gebruikers
Wij snappen dat het verwerken van salarissen best lastig kan zijn. Er zijn zo veel componenten waarmee rekening gehouden dient te worden. Wij streven ernaar om Celery zo eenvoudig mogelijk te houden, maar ingewikkelde wet-en regelgeving zorgt er vaak voor dat correcte salarisverwerking moeilijk wordt. Om nieuwe Celery gebruikers op weg te helpen, hebben we een set instructievideo’s gemaakt, die moeten helpen bij het inrichten van een Celery account.

 

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag