Celery “highlights” 2021 en onze plannen voor 2022

Geschreven door Matthew Verhage
Geplaatst op 6 jan 2022 - 3 minuten leestijd

Celery wenst iedereen een gezond en succesvol jaar toe. Hierbij onze “highlights” van 2021 en de plannen voor dit jaar. Wij hebben er zin in!

Uitbreiding Celery team
Het Celery team is allereerst uitgebreid met een nieuw Commercieel Directeur in Januari (Remco Ernandes) daarnaast hebben we ons Supportteam versterkt met een Payroll Specialist (Angela Calmero) en aan het eind van het jaar hebben we afscheid genomen van Sue van Elteren die altijd een hele sterke pilaar was binnen Celery. We willen haar nogmaals bedanken voor al haar inzet en heten welkom aan de nieuwe Marketing Specialist (Lusviany Rojer-Strick).

Nieuw Celery bedrijfspand
Na lange tijd thuiswerken is Celery eind 2021 eindelijk verhuisd. En wat zijn wij toch trots op wat we hebben bereikt. We hebben in de laatste maand van 2021, lekker samen als team kunnen verhuizen en genieten nu enorm van ons nieuwe bedrijfspand aan de Snipweg 10! Heeft u het al gezien?


Ons dank gaat uit naar:

Design Curacao: Design en architectuur
Constructie supervisie: Anni Corredor
Electro PM – Elektriciteit
Dynaf – Zonnepanelen
D-Point – EV Laadpaal
Heavy Mix – Klinkers
TopFloor Caribbean: Gietvloer
Besica: Loodgietwerk
Constructiebedrijf R. Sniphout: Staalwerk
Curaledco: Licht design
Network Solutions Curacao: IT infrastructuur
Octasigns: Signage
Building Depot: Bouwmateriaal, ramen, deuren, keukens, sanitair, tegels, meubilair, airco’s etc

En vele vele andere mensen, die heel hard gewerkt hebben om het Snipweg project te realiseren. Speciale dank gaat uit naar: Felix, Erik, Frondaly en Sue voor hun eindeloze geduld, inzet en enthousiasme.

Celery Bizy Center
Celery heeft naast het pand ook een aantal units beschikbaar die verhuurd worden als kantoorruimte. Guess what, er is nog 1 unit beschikbaar! Wees er snel bij want wie wilt 2022 nou niet starten in een nieuw kantoorpand, op zo’n centrale locatie?

Celery Academy
Celery Academy is in 2021 flink bezig geweest met uitbreiding van haar trainingsaanbod en digitaliseren van payroll trainingen voor Curaçao. Naast payroll trainingen zijn er in 2021 ook trainingen op gebied van Human Resources en Finance gegeven waarmee we ook in 2022 zullen doorgaan. En binnenkort zijn de payroll trainingen voor Curaçao ook op video te koop zodat de cursisten op ieder eigen gewenst tijdstip die training kunnen volgen. In 2022 staat op de planning om dergelijke payroll videotrainingen ook op te nemen voor Aruba, BES, St. Maarten en Suriname. Wilt u meer weten hierover, volg dan ons gratis Webinar op 19 januari 2022 waar u meteen kennis kunt maken met onze docenten: Shanice Vanblarcum, Romy Nieuwenhuis en Matthew Verhage. In deze Webinar zullen de docenten hun trainingen voor 2022 op het gebied van Finance, Human Resources en salarisadministratie nader toelichten. U kunt zich hier inschijven voor de Webinar.

Celery Curaçao, Aruba, BES, Sint Maarten & Suriname
Naast onze klanten op Curaçao, willen we ook al onze klanten op Aruba, BES, Sint Maarten & Suriname van harte bedanken voor hun vertrouwen in Celery. Bedankt voor de mooie samenwerking die we hebben gehad ondanks de Corona-tijden. Wij kijken enorm uit naar 2022 en wensen u een Happy New Payroll year!

Nieuwe Celery Partners
In 2021 hebben we ook een aantal nieuwe partners mogen verwelkomen. Op Aruba is Pro Active IT Solutions onze nieuwe referral partner geworden. Voor wat betreft de nieuwe certified partners, hadden we als nieuwe partner op Curaçao: The Curaçao Financial Group NV en in Suriname: IQT Holding Solutions. We willen ook al onze partners bedanken voor de mooie samenwerking in 2021 en verheugen ons op alle mooie projecten van 2022.

Plannen 2022
We kijken met trots en tevredenheid terug op 2021 en willen in 2022 lekker doorgaan en verder groeien, hierbij ligt onze focus op het ‘buitenland’. Verder hebben we grote plannen lopen met betrekking tot de uitbreiding van onze HR-module, zoals diverse verbeteringen en verfijningen van bestaande HRM-features, diverse nieuwe HRM-rapportages, een HRM-dashboard met interessante HR “graphics” en statistieken en “last but not least” – een smartphone app met de nodige HRM functies.

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag