Benut u wel alle waanzinnige functies in uw BES payroll?

Geschreven door Matthew Verhage
Geplaatst op 21 sep 2022 - 2 minuten leestijd

Benut u deze waanzinnige digitale import & export-functies in uw payroll?

De ontwikkeling van Celery software staat niet stil. Integendeel, er gaat geen maand voorbij zonder nieuwe functies en software updates. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwe software updates, check dan regelmatig deze link: https://support.celerypayroll.com/nl/support/solutions/6000138949

Hieronder informeren we u over speciale functies met betrekking tot BES payrolls die u niet gemist mag hebben.


Celery Tax Add-on

Zou het niet handig zijn als Celery uw maandelijkse Loonbelasting aangifte indient? Die optie zit in Celery! In Werkgever/Koppelingen/Algemene koppelingen kunt u deze Celery Tax optie activeren en meer lezen over deze functie.

Het voordeel van deze functie is dat u ingelogd bent in het online portaal van de Belastingdienst, u met een druk op de knop uw aangifte door Celery laat invullen. Zodoende kunt u maandelijks supersnel en foutloos uw aangifte indienen, met behulp van Celery.


Digitale betaalbestanden

In rapport B3-Bank overboekingen zit onder de exporteren-button een standaardoptie om van de nettolonen en eventuele andere inhoudingen een digitaal betaalbestand aan te maken welk bestand geüpload kan worden in online banking van WIB, MCB, RBC, Banco di Caribe en Orco Bank.

 

Digitale Verzamelloonstaat

In rapport B13-Verzamelloonstaat zit onder de exporteren-button een standaardoptie om de digitale verzamelloonstaat in CSV aan te maken. Dit bestand dient jaarlijks geüpload te worden in het online portaal van de Belastingdienst.

Zodoende kan de Verzamelloonstaat supersnel aangemaakt en foutloos ingediend worden.

Deze CSV-file komt jaarlijks overigens ook automatisch terecht in de folder Jaarwerk in de Documenten folder zodra een werkgever switcht naar het volgende boekjaar.

 

Mutaties importeren & digitale export loonjournaalposten

Met een druk op de knop kunt u uw maandelijkse mutaties zoals gewerkte uren en overuren, importeren in een open run. Lees meer hierover op deze link:
https://support.celerypayroll.com/nl/support/solutions/articles/6000220845-over-mutatie-sheet-s-importeren

En met nog een druk op de knop maakt u maandelijks een digitale export journaalpost aan die u kunt importeren in uw boekhoudsoftware. Lees meer hierover op deze link:
https://support.celerypayroll.com/nl/support/solutions/articles/6000164200-export-journaalpost-genereren-in-celery-die-ge%C3%AFmporteerd-kan-worden-in-mijn-financi%C3%ABle-softwarepakket

Maar wat kosten al deze waanzinnige features? Helemaal niets, deze functies zijn standaard opgenomen in elke BES payroll in Celery. Maak er gebruik van, u kan zo veel kostbare tijd besparen!

 

Duizenden werkgevers gebruiken Celery. Stapt u ook over?

De kosten voor Celery starten vanaf $20 per maand.

Aan de slag