Celery Payroll voor Suriname

Payroll software voor Suriname

Waarom u voor Celery kiest:

  • Geen stress meer tijdens het doorvoeren van loonmutaties.

  • Voorkom aanslagen van de Belastingdienst.

  • Bespaar briefpapier en enveloppen en verstuur de loonstroken digitaal.

  • Uw data is goed beschermd tegen hackers.

Smart Online Payroll

Online Loonadministratie

Celery is dé online payroll software voor Suriname en het Caribisch gebied. Online uw payroll in Suriname regelen was nog nooit zo gemakkelijk. U bespaart veel tijd, omdat al uw salarisadministratie is gecentraliseerd binnen onze unieke payroll software. Daarnaast beschikt het over een gebruiksvriendelijke interface en is het zeer milieuvriendelijk, omdat de loonstoken niet geprint hoeven te worden. Celery payroll voor Suriname is 100% veilig en betrouwbaar. Wil je meer weten? Lees dan nu verder!

Online salaris verwerken

Met Celery payroll voor Suriname kunt u waar en wanneer u wilt uw salarissen verwerken. Aangezien het online payroll software betreft, is er geen installatie nodig. Vanaf uw pc of tablet is alles binnnen handbereik. Celery is helemaal afgestemd op Suriname en het Caribisch gebied, omdat het is geïntegreerd met de meest actuele wet- en regelgeving uit deze regio. Dankzij onze software voor online payroll voor Suriname bespaart u veel tijd, aangezien veel processen zijn geautomatiseerd kunnen loonmutaties snel ingevoerd en verwerkt worden. De loonstrook is altijd online beschikbaar voor inzage en kan worden gedownload door uw werknemers.

Veilig & Betrouwbaar

Onze online payroll software voor Suriname is 100% veilig en betrouwbaar. Dit komt doordat al uw data wordt beschermd door het SSL beveiligingsprotocol. Data hosting is gelokaliseerd in Curaçao, waardoor het buiten de hurricane zone valt en beschermd is tegen de USA patriot wet. Daarnaast is onze payroll software voor Suriname gebouwd door een team van zeer ervaren salarisexperts in samenwerking met een toonaangevend software bedrijf en het is uitvoerig getest door een professioneel testteam. Celery payroll voor Suriname maakt gebruik van slimme en handige features. Hierdoor weet u zeker dat uw salarisadministratie in goede handen is!

Gratis updates & support

Celery payroll voor Suriname is altijd up-to-date en werkt volgens de meest actuele belasting- en sociale wetgeving. Als er wijzigingen plaatsvinden in lokale wet- en regelgeving krijgt u daarvan bericht en wordt dit meteen doorgevoerd in de loonberekening. Om gebruik te maken van onze software voor online payroll voor Suriname heeft u geen fiscale kennis nodig. De juiste bedragen voor belastingen en sociale premies worden automatisch berekend en afgedragen.

Maak nu een test account aan en probeer gratis één maand lang Celery payroll voor Suriname!

Onze klanten houden van Celery

Officiële partners in Suriname

Baboem N.V.

Baboem N.V.


Contactpersoon: Dhr. Steven Sardjoe

Adres: Grietjebiestraat nr. 2, Paramaribo
Telefoon: +597 411633 of +597 8105156

E-mail: info@baboem.sr


Kenswil & Co

Kenswil & Co


Contactpersoon: Siegfried G. Kenswil

Adres: Cornelis Jongbawstraat 13, Paramaribo
Telefoon: +597 471683 of +597 471693

E-mail: sgkenswil@kenswilconsult.com