Payroll en HRM demo i.s.m. Baboem

Ontdek de vele voordelen van Celery

Meld u nu aan

Leer alles over Celery software

Tijdens de demonstratie geeft directeur Matthew Verhage van Celery uitgebreide uitleg over de software. Er zullen werkgevers en werknemers aangemaakt worden en daarna zullen stapsgewijs salarisruns verwerkt worden. Ook zal een demonstratie gegeven worden van het snel en efficiënt importeren van de periodieke mutaties. Handige features zoals automatisch documenten genereren, fiscale bijtellingen verwerken en pay runs heropenen en wijzigen komen ook aan bod. Celery software werkt geheel volgens Surinaamse wet-en regelgeving en is altijd up-to-date.

Naast uitgebreide aandacht voor de salarisverwerking zal ook de HRM-module toegelicht worden. Dit is een additionele module die aan Celery gekoppeld kan worden, zodat u ook al uw belangrijke HR-zaken via Celery kunt regelen.

De Celery presentatie vindt plaats op woensdag 31 oktober in de ballroom van het Torarica Hotel te Paramaribo. Aanvang is vanaf 13:30 met een welkomstdrankje. De presentatie start om 14:00 en eindigt omstreeks 15:30. Na de presentatie kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Voor meer informatie over de demonstratie kunt u contact opnemen met Baboem; telefoonnummer: +597 411633, of via email: info@baboem.sr

De presentatie is in het Nederlands, deelname is gratis.

Deelname aan een software demo is gratis

  • Programma

    Er wordt getoond hoe werkgevers en werknemers worden aangemaakt.  Er zullen salarisruns verwerkt, heropend en gewijzigd worden en mutaties geïmporteerd worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de verwerking van o.a. pensioenpremie, vakantiegeld, 13e maand, vakantiedagen, fiscale bijtellingen etc. 

  • Doelgroep

    De software demo is bedoeld voor personen werkzaam in werkvelden zoals: accountancy, administratie, HRM, payroll etc. Naast uitleg over de Celery payroll en HRM software zullen er ook veel handige payroll en HRM tips gegeven worden.

  • Locatie, tijd & kosten

    De software demo vindt plaats in Hotel Torarica. Aanvang is vanaf 13:30. Om 14:00 start de presentatie. De middag wordt om 15:30 afgesloten met een informele netwerkborrel onder het genot van een hapje en drankje. De demo zal in het Nederlands gegeven worden. Deelname gratis.